DHL Stafetten for Skoler: Første dag med stafet i børnehøjde

  • DHL Stafetten for skoler 2017
  • d. 16.08.17

DHL Stafetten for Skoler: Første dag med stafet i børnehøjde

Oven på en våd start på de voksnes DHL Stafet i går aftes, kunne Næstformand for Børn- og Ungeudvalget, Peder Udengaard, her til formiddag sende 2100 folkeskoleelever fra de mindste klasser afsted i høj sol.

”Er i klaaaar?” -   ”JAAAAAAAAAH”

Efter decibelniveauet på ’ja’et at dømme var skoleeleverne max klar, og de gav den efterfølgende også max gas op af græsset i Mindeparken. Kun 9 minutter efter de første var sendt afsted, var de første over målstregen igen.

”Det var sjovt men også viiildt hårdt” lød en enstemmig vurdering fra Astrid, Alma og Lianna fra 4. årgang på Møllevangskolen, der stiller med hold på alle klassetrin fra 4. klasse og op.

Fuld fart rundt på ruten i Mindeparken

Astrid, Alma og Lianne fra Møllevangskolen efter 2 veloverståede kilometer

Opvarmning inden start

 

Oven på sidste års kæmpe succes, hvor DHL Stafetten for Skoler blev udsolgt på ganske kort tid, er skolestafetten i år blevet udvidet til to dage: onsdag for de mindste (1.-4. klasse) og torsdag for de store (5.-10. klasse).

Skoleeleverne deltager på lidt mere børnevenlige vilkår end de voksne. Ruten er derfor kortet ned til 2 km mod de voksnes 5 km, og holdene er skåret ned til 3 personer per hold. Stafetten er gratis at deltage i for skolerne

 

Tillykke til dagens hurtigste hold:

1) Risskov skole, 3. årgang - hold 8, tid: 29:07

2) Skødstrup skole, 4.E - hold 2, tid: 29:36

3) Skødstrup skole - 4.C - hold 7, tid: 30:28