Bilernes forvandling - fra hvid til kunstværk

  • DHL Stafetten 2017
  • d. 10.08.17

Bilernes forvandling - fra hvid til kunstværk

Kom forbi og oplev vores to hvide biler blive forvandlet til kørerende kunstværker - hvoraf du selv kan få lov at sætte dit eget personlige præg på den ene. 

Under DHL Stafetten 2017 har vi sat gang i to spændende bil-projekter. Den ene bil skal dekoreres med graffiti af Rasmus Balstrøm, og den anden bil kan DU få lov at sætte dit personlige præg på.
 

Graffiti bilen

Vi har folieret en hvid Fiat Ducato, og så har vi inviteret en af Europas dygtigste graffitimalere, Rasmus Balstrøm. Rasmus Balstrøm kommer til at male ud fra de indtryk han får nede til DHL stafetten. Efterfølgende vil du kunne møde den "nye" bil rundt i Aarhus' gader.

Så kig forbi og oplev den hvide bil blive forvandlet til et kørende kunstværk med alle de bedste indtryk fra DHL stafetten 2017. 

Aarhus Motions nye Caddy - sæt dit præg. 

Under årets DHL stafet kan DU få lov at udfolde dine kunstnerevner eller blot skrive en hilsen, når vi stiller en VW Caddy op i Mindeparken. 

Ligesom graffiti bilen, vil du efterfølgende kunne møde den nye Caddy på gaderne i Aarhus. Så kom forbi og skriv en hilsen, og hold efterfølgende øje med den på vejene.