1100 børn tog de første skridt på de voksnes halvmarathonrute

  • name it Børneløbet 2017
  • d. 10.06.17

1100 børn tog de første skridt på de voksnes halvmarathonrute

Distancerne til NAME IT Børneløbet lød på børnevenlige 1,5 og 3 km, men resten af løbet var i bedste halvmarathonstil med væskedepot, heppezoner og medaljer i mål.

De mørkeblå løbe T-shirt og neon-orange svedbånd dominerede i dag Rådhusparken, hvor der blev hygget ved de forskellige aktiviteter og opstillede stole og borde, inden det første startskud lød kl. 13.
 

Tattoo-biks og kunstværker af skrot

Udover at farvelægge mandalaer kunne børnene få sig en tatovering med to af dagens værter, Birdie og Louie, der er maskotter for henholdsvis Aarhus Motion og NAME IT. Derudover var der mulighed for at være kreativ med skrot, så gamle skruer, plastiklåg og sokker fik nyt liv.

”Hvem vinder i dag?”

Der kom mange hænder i vejret, da børnene blev stillet dette spørgsmål efter opvarmningen – og det så også ud som om, de alle gik efter en førsteplads, da startskuddet lød, og de spurtede afsted. I mål var de heldigvis godt tilfredse med at have gennemført og få en medalje om halsen, uanset placering.
 

High fives, kram og maskotløb

Maskotterne Birdy og Louie havde inviteret alle deres maskotvenner fra byen, som gik rundt og uddelte high fives og krammere, inden de til sidst dystede i et maskotløb, der både bød på dramatiske styrt og kamp til stregen.
 

20.000 til Danske Hospitalsklovne

I børnenes overraskelsesposer var der røde næser fra De Danske Hospitalsklovne, da 20 kr. af tilmeldingsgebyret ubeskåret går til at støtte klovnenes arbejde på de østjyske børneafdelinger.

 ;