BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon udsolgt

  • BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2017
  • d. 02.06.17

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon udsolgt

Godt en uge før Aarhus’ største halvmarathon skydes i gang, kan tilmeldingen lukkes med 12.000 løbere på deltagerlisten.

Blandt de tilmeldte er alt fra nybegynderen, den erfarne motionist og eliteløberen. 20% af deltagerne begiver sig ud på deres første officielle halvmarathon og 449 deltagere har deltaget alle 6 år.

12.000 individuelle historier

”Det fantastiske ved halvmarathondistancen er, at den er opnåelig for de fleste – samtidigt med at den kræver noget forberedelse. Det bevirker, at alle har deres egen ’halvmarathonhistorie’ forud for løbet. Nogle har trænet sig op sammen med en god ven, nogle vinder et væddemål indgået i en brandert og andre har trænet sig op efter et sygdomsforløb eller andet. En ting er helt sikkert – det er den fedeste oplevelse at se dem løbe over målstregen med hænderne i vejret og få medaljen om halsen”, fortæller Jeanette Boye Sørensen, der er eventansvarlig hos Aarhus Motion.
 

Stjernestøv fra Børnehjæpsdagen

Lidt stjernestøv bliver det også til i form af Aarhus fitte borgmester Jacob Bundsgaard og Børnehjælpsdagens ambassadører, der tæller hækkeløber og OL sølvmedalje-tager Sara Slott, komikeren Karsten Green, skuespiller Paw Henriksen, gymnast Henrik Wammen og Sofie Kruse fra Vild Med Dans. Ambassadørerne deltager sammen med udsatte unge som et stafethold.