Ruten til DHL Stafetten vendes om

  • DHL Stafetten 2017
  • d. 01.06.17

Ruten til DHL Stafetten vendes om

DHL Stafetten er i år en del af programmet i forbindelse med Aarhus Kulturby 2017 – let’s rethink. I den anledning har vi vendt det hele lidt på hovedet.

Når startskuddet lyder i Mindeparken den 15. august, bliver det med solen i ansigtet i stedet for ryggen og med udsigt til Marselisborg Slot i stedet for Aarhus Bugten. De første hundrede meter løbes således op igennem Mindeparken, hvorefter man drejer til venstre ad Kongevejen.
 

Bakken folk elsker at hade

”Det giver helt sikker en anderledes oplevelse af løbet, at vi har vendt ruten. Den berygtede Carl Nielsens Vej med bakkespurten bliver jo lige pludselig til en walk in the park, hvor man nærmere skal tænke på ikke at få for meget fart på” fortæller Jeanette Boye Sørensen, der er eventansvarlig hos Aarhus Motion” og fortsætter: ”Men man skal ikke glæde sig for tidligt – det er faktisk også en rigtig hård rute den anden vej rundt, og folk skal ikke snydes for en bakkespurt, så vi lægger en ny bakkespurt ind op ad Skovrider Vej ”
 

Nyt teltkoncept

Udover at ruten er blevet vendt er også teltkonceptet også blevet rethinket, og virksomhederne har i år mulighed for at købe sig til en all inclusive aften eller sikre sig sit eget firmatelt. ”Mange virksomheder har de senere år efterspurgt at kunne få deres eget telt. Det har vi i år gjort noget ved, og det er blevet taget rigtig godt imod fortæller Henrik Lassen, der står for alle teltene til DHL Stafetten.
 

Hvad byder 2018 på?

Hvorvidt den bagvendte rute er kommet for at blive, er endnu ikke fastlagt. ”Der er en masse traditioner forbundet med DHL Stafetten, og dem værner vi om. I år har vi valgt at gøre noget i andet i forbindelse med kulturåret, men dermed er ikke sagt, at det er noget, vi fortsætter med” slutter Jeanette Boye Sørensen af.

 

Læs også artikel i Stiften