Fantastisk premiere på TESTRUN 15K!

  • TESTRUN 15K
  • d. 11.05.17

Fantastisk premiere på TESTRUN 15K!

”Så er vi klar om en måned!” lød det fra deltagerne til premieren på TESTRUN 15K torsdag aften inden Bededagsferien. Næsten 700 deltagere mødte op ved Åbrinken i Aarhus med målet om af teste grænserne af. For nogle var det i form af tiden, for andre var det distancen.

TESTRUN 15K er et af Aarhus Motions nyeste skud på event-stammen, efter stor efterspørgsel på et løb med en længere distance. Og med præcis en måned til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er det et perfekt tidspunkt at teste forårsformen.

I det lune forårsvejr og med stemningen i top, blev deltagerne sendt afsted på de 15 km rundt om den smukke Brabrand Sø.  En rute, der med sit meget flade terræn, gav perfekt anledning til at teste sin halvmarathon-gameplan af. Der var sørget for godt med væske og energi fra SIS Energy på depoterne.

 


Vinder 1. Dame - Mia Sørensen med præmien fra SIS

Nogle skulle hjem og fejre den seje præstation med lune hveder, andre poppede chamagnen direkte i målområdet.



I en suveræn tid på 48:26 kom Ulrik Heitmann sprintende ind over målstregen som første herre. Første dame blev Mia Sørensen i den stærke tid 59:08.

Enkelte deltagere var dog enige med sig selv om, at lidt mere træning inden årets store løb ikke ville gøre skade.

Aarhus Motion glæder sig til at byde velkommen den 11. juni 2017, hvor vi klapper alle deltagerne i mål til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon.