"Riis Skov er meget mere end 'gul rute'"

  • Riis Skov Trail
  • d. 27.04.17

"Riis Skov er meget mere end 'gul rute'"

For at finde de fedeste trailruter til Riis Skov Trail har vi allieret os med Aarhus Fremad Atletik og sammen med træner Peter Johansen kravlet i buskadser, fundet næsten usynlige skovstier og ikke mindst konstant følt, at vi ikke kunne følge med ;-)  

"Mange løbere forbinder Riis Skov med 'gul rute', men skoven byder i virkeligheden på langt flere udfordrende og spændende stier. I Aarhus Fremad Atletik benytter vi Riis Skov rigtig meget. Især områderne ned mod vandet har et spændende og udfordrende terræn, som vi blandt andet bruger til bakke- samt teknisk træning. Samtidig er der flere mindre stier, der trods skovens størrelse kan give én en naturoplevelse med følelsen af, at man er i en meget større skov.

Som træner i Aarhus Fremad Atletik hilser jeg det velkomment, at Aarhus Motion vil arrangere trail løb i Riis Skov. Det har været rigtig spændende at samarbejde med Aarhus Motion omkring løbet og håber der kommer rigtig mange deltagere. De får helt sikkert en lidt anden oplevelse af Riis Skov, end de fleste kender."

Peter Johansen
Træner (mellem/lang), Aarhus Fremad Atletik