Praktisk info til Club La Santa Spring Challenge

  • Club La Santa Spring Challenge
  • d. 28.04.16

Praktisk info til Club La Santa Spring Challenge

Nu er der ikke længe til, at startskuddet lyder til Club La Santa Spring Challenge. Glæd dig til et løb, der i bedste halvmarathonstil har både en musik- og en heppezone. I denne mail følger nogle praktiske oplysninger, som er gode at have styr på inden løbet på lørdag.

Kender du nogle, som endnu ikke er tilmeldt løbet, men som har lyst til at deltage – så husk at tilmeldingen er åben indtil fredag kl. 12.00.

Startnumre
HUSK gyldigt studiekort hvis du har tilmeldt dig som studerende. Udleveringen af startnumre åbner kl. 08:45. Husk du skal oplyse dit startnummer, når du kommer. Du kan finde det ved at søge på dit navn på deltagerlistenKlik her!

Toiletter og garderobe 
Der findes toiletter og garderobe i målområdet. Garderoben åbner kl. 9.30 og er gratis. Den er under opsyn men på eget ansvar.

Omklædning og bad
Der er desværre ingen mulighed for at klæde om eller tage bad i målområdet.

Målområdet og parkeringsmuligheder
Du kan du se mulighederne for parkering - både for biler og cykler, ved at klikke her. Vi anbefaler, at du tager cyklen, hvis du har mulighed for det. Målområdet kan du få et overblik over her.

Fartholdere
Vores team af fartholdere er klar til at hjælpe dig i mål i din ønskede tid. Tjek de forskellige tider her.

Kidszone
Vores Kids Zone er åben fra 9.45 - 13.00. Her kan børn over 5 år lege under voksent opsyn, mens deres forældre løber. Børn under 5 år er også velkommen ifølge med en voksen. Husk at børn under 15 år deltager gratis i løbet, hvis de følges med en betalende voksen. Læs mere her.

Find de gyldne fjer
Hold øje med de gyldne fjer. Rundt på ruterne gemmer der sig 20 guldfjer, der hver især udløser en præmie. Spotter du en fjer, skal du blot tage den med og henvende dig i informationen, hvor du får den ombyttet til en præmie.


Guldæg

Undersøg indholdet i din Mystery Bag grundigt. I 6 tasker har vi gemt et guldæg, der udløser en af de lækre hovedpræmier.


Mystery Bag
I den smarte og praktiske rygsæk vil der være juice fra RYNKEBY og frisk frugt fra KIWI. Derudover indeholder den en Aarhus Motion drikkedunk og et gavekort til en fotobog.

Løbe T-shirt fra NEWLINE
Sammen med dit startnummer får du udleveret denne lækre T-shirt fra NEWLINE.

Mystery Bag


 

Gode tilbud og andet godt

Start- og målområdet vil på lørdag være fyldt med gode tilbud, lækkerier. Mangler du idéer til din ferie, så kig forbi CLUB LA SANTA, hvor du også kan deltage i en konkurrence om et gavekort på 5000 kr. Hos AJ BOOTCAMP kan du få inspiration til din træning og få målt din fedtprocent, og de sætter i dagens anledning også et gavekort på  højkant - her kan du vinde et træningsforløb.

Får du lyst til at få tanket depoterne op, kan du på pladsen finde BOX COFFE, der både sælger god kaffe, chokolader og grillpølser. Husk også at hapse en forfriskning hos RYNKEBY og en bodyfruit hos SUND SNACK.

Har du ømme ben eller brug for at få et god råd angående løbeskader, så stor AAARHUS OSTEOTAPI klar til at hjælpe og mangler du nyt løbeudstyr, så er SPORTMASTER klar med fristende tilbud.


Få gode råd til din kost
Hører du til en af dem, der har sat dig et bestemt mål for på lørdag - og skal du løbe 10 eller 16 km, så kan din kost op imod løbet indvirke på din præstation. Der er gode kostråd at hente på bloggen.