Aflysning af 5 og 10 km

  • Tivoli Frihedens Familieløb
  • d. 31.03.16

Aflysning af 5 og 10 km

Det er med stor beklagelse, at vi ser os nødsaget til at aflyse 5 km og 10 km søndag d. 10. april, da der er for få tilmeldte løbere. Dog afholder vi stadig børneløbet på 1 km, så derfor har de børn, som er tilmeldt 5 og 10 km, mulighed for at ændre distancen. Hvis distancen ønskes ændret, send da en mail til info@aarhusmotion.dk inden søndag d. 3/4.

I starten af næste uge (uge 14) vil alle tilmeldte deltagere på 5 og 10 km få deltagergebyret tilbagebetalt til det kreditkort, som betalingen er foretaget fra. Det samme gælder for de personer, som har købt tilskuer-entré. Deltagergebyret for de børn, som ikke ønsker at ændre distancen fra 5 og 10 km til 1 km, vil naturligvis også blive tilbagebetalt.

Som et plaster på såret giver vi en entrébillet til søndag d. 10. april, så du stadig kan få en hyggelig dag i Tivoli Friheden. Du skal blot møde op, så vil der være en liste i indgangen til Tivoli Friheden, hvor du vil blive krydset af.

Vi beklager meget ulejligheden, og henviser til det næste af Aarhus Motions løb; Club La Santa Spring Challenge d. 30. april. Børnene henviser vi til name it børneløbet d. 18. juni.