Korte og lange løb til dagens DuPont Løb i Ceres Park

  • DuPont løbene 2016
  • d. 20.03.16

Korte og lange løb til dagens DuPont Løb i Ceres Park

Der lød flere startskud end sædvanligt under dagens DuPont løb i Ceres Park, hvor deltagerne kunne benytte sig af muligheden for at teste deres evner på en 200 m sprint.

Inden de traditionelle distancer på henholdsvis 5 og 10 km blev skudt i gang stod atleter fra AGF Atletik klar til at udfordre motionsløbsdeltagerne på atletikbanen.

”Det var virkelig sjovt at prøve, og jeg er glad for at hun (red: AGF’s atlet) var sød ved mig og først overhalede, da vi havde løbet lidt” fortæller Stig Kronvold, der ellers gav sig fuldt ud på de 200 meter.

Over 2000 løbere og walkere deltog i dagens løb, der blandt andet bød på en unik walkrute gennem mindeparken og videre ind i Marselisskoven. Efter løbet var der dømt forårsstemning på stadion, der efter bedste evne lukkede vinden ude og solen ind. Mange benyttede sig derfor af at sidde i solen og nyde dagens forfriskninger, der bestod af varm tomatsuppe, lækre påskeæg og frisk frugt fra Kiwi.
 

Tillykke til de hurtigste løbere:

5 km herre: Omar Hassan, Mo’s friends i tiden 16:29

5 km dame: Lise Kandborg Sørensen, AGF Atletik, i tiden 19:54

10 km herre: Thomas Wade, Århus 1900/ In Sport / Adidas i tiden 31:03

10 km dame: Susanne Svendsen, AGF Atletik i tiden 37:33
 

Tusind tak til alle deltagere i DuPont Løbene! Vi håber at se jer til nogle af vores næste løb, fx Spring Challenge den 30. april, der byder på både lækre præmier og ruter på 5, 10 og 16 km. Læs mere her

 

Deltager i DuPont Løbet Stig Kronvold og AGF atlet Julie Boye