Praktisk info til DuPont løbet Ceres Park

  • DuPont løbene 2016
  • d. 18.03.16

Praktisk info til DuPont løbet Ceres Park

På søndag afholdes det tredje og sidste af DuPont løbene. Lokationen er Ceres Park, så glæd jer allerede nu til det flotte opløb på atletikbanen inde på selve stadion. 

PRAKTISK INFO

Startnumre
Startnummeret skal du oplyse, når du afhenter dit startnummer. Du kan finde dit startnummer ved at søge på dit navn på deltagerlisten.

HUSK dit startnummer hjemmefra, hvis du fik alle tre startnumre udleveret til første løb.

Du kan finde et kort over start- og målområdet her
 

Toiletter og garderobe 
Der findes toiletter i søjlegården og under tribunen. Garderoben er gratis og på eget ansvar.
 

Omklædning og bad
Det er muligt at klæde om og tage bad i omklædningsrummene.
 

Parkering
Er du i bil, kan du se mulighederne for parkering ved at klikke her.
 

Kids Zone
Kids Zone har åben fra kl. 9:45 – 12:30. Pasningen sker under voksent opsyn og er for børn fra 5 år og op. I Kids Zone har påskeharen været på spil.
 

Løbsruter
Du har mulighed for at tjekke løbsruterne ud her. Der vil på søndag være en unik walkrute gennem Mindeparken og videre ind i Marselisskoven.
 

Fartholdere
Der vil være masser af fartholdere på de forskellige distancer. Klik her for at få et overblik.
 

OBS!
Kender du nogle, som endnu ikke er tilmeldt til DuPont Ceres Park, men som har lyst til at deltage, så husk at tilmeldingen er åben helt indtil lørdag kl. 12:00.

 

FORFRISKNINGER

Efter din løbetur vil der være frisk frugt fra KIWI og varm tomatsuppe fra Clemens Catering. Den søde tand vil heller ikke blive glemt, da der vil være lækre påskeæg til alle. Under hele arrangementet bliver der desuden solgt kaffe og andre forfriskninger fra Go’ Kaffe.
 

200 METER LØB

Fra kl. 9:30 - 10:00 har du mulighed for at teste dine evner på en 200 meter bane og løbe og kap med atleter fra den danske elite. Din tid vil efterfølgende være at finde på resultatlisten. 

 

AAARHUS OSTEOPATI

Både før og efter løbet står 4 behandlere fra Aarhus Osteopati klar til at massere og give råd og vejledning.

 

GRATIS FODBOLDBILLETTER

I anledning af, at løbet afholdes på AGF’s egen hjemmebane, uddeler vi i samarbejde med AGF gratis billetter til superligakampen AGF-Hobro IK lørdag den 2. april. Alle deltagere får en voucherkode, som efterfølgende skal aktiveres på nettet, og så får man den rigtige billet tilsendt per mail.

 

PRØV KRÆFTER MED LASTBILDÆK OG KETTLEBELLS

Der er mulighed for at få mere end blot ømme stænger efter løbet. På stadion kan du møde personlig træner Alex Jensen, der har taget forskellige former for træningsudstyr med. Derudover er der mulighed for at få tjekket fedtprocent og BodyAge

 

SPORTMASTER

Hvis løbeudstyret ikke er helt lige så forårsklar, som du er, så har du mulighed for at besøge Sportmasters stand og få suppleret garderoben op.

Sportmaster tilbyder Tag 3, betal for 2 på alt beklædning (Nike og Master) og har derudover skarpe priser på nogle af deres populære løbesko:

Nimbus 18:  999 kr.

Kayano 22: 999 kr. 

GT-2000 (4): 899 kr.

Tilbuddene gælder både herre og damemodellerne.