Program og praktisk info

  • DuPont løbene 2016
  • d. 26.02.16

Program og praktisk info

Der er kun tre dage til, at det går løs i Brabrand. Vejrudsigten lover solskin, så vi håber på endnu et løb med perfekt løbevejr.

I dag har vi sendt en mail ud med praktisk info omkring løbet

Mere plads
Indendørsområdet i Brabrand er i år blevet udvidet, så vi har hele hallen og ikke kun forhallen. I hallen finder du bl.a. garderoben og der vil være mulighed for at bytte (ubrugte) T-shirts til en anden størrelse.  
 

Startnumre
Når du skal have udleveret dit startnummer, skal du gerne oplyse dit startnummer. Du kan finde dit nummer ved at søge dit navn på deltagerlisten.
 

Toiletter og garderobe
Der findes toiletter i hallen forenden af trappen, samt i omklædnings-rummene. Garderoben er gratis og på eget ansvar.
 

Omklædning og bad
Det er muligt at klæde om og tage bad i omklædningsrummene, som er ved fodboldbanerne.
 

Parkering
Vi anbefaler, at du tager cyklen hvis det er muligt. Kommer du i bil, kan du se mulighederne for parkering ved at klikke her. 

Vær opmærksom på at parkeringspladserne ved Engdalsvej samt bag ved hallen lukker kl. 10.00 eller når parkeringspladserne er fyldte. De åbner igen kl. 12.15.
 

Ændring af distance
Hvis du har fortrudt din distance og gerne vil prøve kræfter med den nye 15 km distance, så har du mulighed for at ændre den på dagen i infovognen. Hvis du allerede ved nu, at du gerne vil ændre den, så skriv til info@aarhusmotion.dk


100 meter spurt

Gem lidt af energien til de sidste 100 meter, hvor vi har lagt en 100 meter spurt ind.

Resultatet kommer til at fremgå separat på resultatlisten.