Eksklusivt forsalg til Elton John koncert i Mindeparken

  • Aarhus Motion
  • d. 09.12.15

Eksklusivt forsalg til Elton John koncert i Mindeparken

Selveste Sir Elton John gæster Aarhus d. 4 juli 2016. I denne anledning har Aarhus Motion fået en unik mulighed for, at kunne tilbyde løbere/mountainbikere eksklusiv adgang til forsalg af billetter før alle andre! For at sikre dig adgang til forsalget, kræver det blot, at du er tilmeldt et af Aarhus Motions arrangementer i 2016. Forsalget åbner torsdag d. 10/12 kl. 10.00 og lukker kun 24 timer efter.

Det er en sand verdensstjerne, der besøger Aarhus, når den legendariske og albumaktuelle Brite giver koncert i Mindeparken. Elton John er elsket af generationer og har igennem de sidste 45 år solgt mere end en kvart milliard albums og vundet utallige priser. Hans berømte version af ’Candle In the Wind’, som han fremførte til prinsesse Dianas begravelse, er historiens mest solgte sang. Til februar udkommer hans 33. album ”Wunderful Crazy Night”, der indeholder den allererede populære single ”Looking up”.

Elton Johns er kendt for at levere koncerter med et fantastisk show, der går lige i hjertet. Koncerten i Mindeparken er den del af hans ”Wunderful Crazy Night tour”. Det øvrige billetsalg åbner først mandag.

Aarhus Motion sender torsdag imellem kl. 08.00-10.00 en mail ud til alle deltagere, som er tilmeldt et arrangement i år 2016, med et unikt link til forsalget.