Fællesskab og samvær i løbesko

  • DHL Stafetten 2024
  • d. 03.06.24

Fællesskab og samvær i løbesko

Hos virksomhedsfællesskabet, kirstinelund, hvor livskvalitet og arbejdsglæde går hånd i hånd, er DHL Stafetten mere end blot et årligt stafetløb. Det er et årligt højdepunkt, hvor virksomheder og deres medarbejdere samles til en aften med fællesskab, samvær og god energi. 

DHL Stafetten er en kollegial sensommeroplevelse, der for 42. gang løber af stablen den 20.-22. august 2024 i Aarhus. Igen i år er virksomhedsfællesskabet kirstinelund at finde i Mindeparken, og for dem handler DHL Stafetten om mere end et stafetløb. Den er et udtryk for fællesskab, engagement og glæde, og arrangementet er en mulighed for at styrke relationer og skabe gode minder på tværs af virksomheder og individer.
Et traditionsrigt arrangement 
kirstinelund har deltaget i DHL Stafetten i mange år, og hvis man spørger dem selv, så har de været med “tæt på altid”. Hvert år gør de sig umage for at skabe en så god aften som muligt for deres deltagere. Det betyder, at DHL Stafetten efterhånden er blevet en traditionsrig oplevelse, hvortil netværksfacilitator Rikke Dige Honum fortæller: “De virksomheder, som har været med i mange år, kommer tilbage og er med igen.” 
Et arrangement som DHL Stafetten er, i følge Rikke Dige Honum, en oplagt mulighed til at styrke fællesskabet og sammenholdet på tværs i virksomhedsfællesskabet. Derfor har kirstinelund et særligt fokus på at få så mange virksomheder med som overhovedet muligt. Hun fortæller blandt andet:
​​​​”Vi gør os umage for at lade virksomhederne vide, at dette er en gylden mulighed for at samle sit team. Begivenheden er der, platformen er der, forplejningen er der. Min invitation til virksomhederne er: grib muligheden - og hvis I vil, så tilføj evt. jeres eget team-element eller tema til dagen og aftenen” 

Hvem er kirstinelund?
kirstinelund er et virksomhedsfælleskab og et sted, der gør en forskel for mennesker og virksomheders dagligdag. Med det hele menneske som deres udgangspunkt udfordrer de den måde, arbejdslivet leves på. kirstinelund arbejder for at skabe livskvalitet for den enkelte.

Læs mere på kirstinelund.nu
I 2023 kunne kirstinelund samle 130 deltagere og cirka 30 heppere til DHL Stafetten, hvilket vidner om, at opbakningen til arrangementet er rigtig god. 

Fællesskab og sammenhold 
DHL Stafetten giver mulighed for at dyrke fællesskabet og sammenholdet under åben himmel. For kirstinelund åbner DHL Stafetten op for en god oplevelse på tværs af individer, teams og virksomheder. Den gode oplevelse bliver en fælles referenceramme, som skaber et fælles sprog og dermed resulterer i en fællesskabsfølelse, hvilket er helt afgørende for idéen om et virksomhedsfællesskab. Denne følelse kan mærkes, og den understreges desuden ved, at mange virksomheder har ens løbetrøjer.

Stemning i top 
De tre sensommeraftener i august er i sandhed festlige, og den gode stemning kan ikke andet end at smitte. For kirstinelund er den gode stemning noget af det, der kendetegner DHL Stafetten:

​​​“Stemningen er i top til DHL Stafetten – både pga. Aarhus Motion og det store stykke arbejde, der bliver gjort fra deres side, og den stemning vi selv skaber. Vi får kun det sjov - og den værdi - vi selv laver og er med til at skabe”, fortæller Rikke Dige Honum.
Hvert år prioriterer kirstinelund at skabe en hyggelig stemning på tværs. Dagen udvikles og afvikles desuden i samarbejde med blandt andet Fit&Sund, som er en del af virksomhedsfællesskabet. Fit&Sund faciliterer fælles løbetræninger forud for DHL Stafetten, og de står for opvarmning i kirstinelunds telt for de deltagende.

Vi ses til DHL Stafetten 2024!