23-årige Emilie samler ind til Muskelsvindsfonden

  • BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2024
  • d. 17.05.24

23-årige Emilie samler ind til Muskelsvindsfonden

Emilie Bech, en 23-årig ambitiøs og sympatisk løber, gør sig klar til sit første halvmarathon ved BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon den 16. juni. Det er ikke kun løbeskoene, der driver hende fremad, idet der bag hvert skridt er en dyb personlig mission. 

Emilie Bech er 23 år gammel og kommer fra Hillerød på Nordsjælland. Hendes hverdag går med at passe sit ergoterapeutstudie i Aarhus. Derudover passer hun sin løbetræning, da hun skal løbe BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon søndag den 16. juni. 

For Emilie er deltagelsen, i sit første halvmarathon nogensinde, mere end bare en sportspræstation. Det er en mulighed for at tage kampen op mod ALS (amyotrofisk lateral sklerose), en sygdom der har ramt en bekendt af hendes familie. ALS er en ubarmhjertig sygdom, hvor muskler gradvist svækkes, og der er i øjeblikket ingen kurativ behandling. 

"Det er hjerteskærende at se en elsket person blive svækket af ALS uden mulighed for at gøre noget", deler Emilie. Hertil understreger hun, at det som pårørende er frygteligt bare at kunne se passivt til, mens den hun holder af lige så stille forsvinder. Derfor ønsker Emilie at gøre en aktiv forskel for dem, der kæmper mod denne sygdom. 

Indsamling til bekæmpelse af ALS og andre muskelsvindsygdomme
Emilies engagement har medført, at hun har oprettet en indsamling til fordel for Muskelsvindsfonden, der støtter forskning og behandling af ALS og andre muskelsvindsygdomme. Find Emilies indsamling her: Emilies indsamling  
Emilies dedikation og iver for at skabe bevidsthed om og støtte til ALS-forskning er inspirerende. Hun håber, at hendes løb og indsamling vil give håb og styrke til dem, der kæmper mod denne nådesløse sygdom. Derudover tror hun, at hendes indsamling og deltagelse i BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon vil skabe øget opmærksomhed på sygdomme som ALS. På den måde vil flere få øjnene op for de konsekvenser, det har for det enkelte individ, der rammes af sygdommen samt de pårørende. 

Hvis du ønsker at støtte Emilie og Muskelsvindsfonden i deres kamp mod ALS og andre muskelsvindsygdomme, er enhver donation velkommen. Du kan finde Emilies indsamling her.