DHL Stafetten 2024: Prisen stiger den 1. juni

  • DHL Stafetten 2024
  • d. 14.05.24

DHL Stafetten 2024: Prisen stiger den 1. juni

Aarhus Motion inviterer til løbefest i Mindeparken, når den traditionsrige DHL Stafetten løber af stablen den 20.-22. August 2024. Prisen stiger den 1. juni kl. 11.59. 

I 2023 kunne Aarhus Motion melde udsolgt til det eftertragtede firmaarrangement, og i år forventes det igen udsolgt. Prisen stiger den 1. juni kl. 11:59, så det er med at skynde sig inden denne måneds udløb. 

Der venter deltagerne en kæmpe løbefest, når DHL Stafetten finder sted i Smilets By for 42. gang. Til DHL Stafetten trækker cirka 48.000 motionister i løbeskoene, hvor de enten begive sig ud på 5x5 km stafet eller 5 km walk.

Vi glæder os rigtig meget til at skabe rammerne for det oplagte firma-arrangement, der byder på motion og hygge sammen med kolleger og venner lige i stafettens ånd. DHL Stafetten er en oplagt mulighed til at samle medarbejderne til en fælles social oplevelse en skøn sensommeraften,” siger eventchef hos Aarhus Motion Jeanette Boye Sørensen.

Telthygge med kollegaerne
Efter stafetten eller gåturen er der tid til at hygge i de mange telte i Mindeparken, hvor en unik stemning hurtigt vil sprede sig. Madkasserne pakkes ud, grillene bliver tændt og dagens tur skylles ned med en kold øl.

Når mørket sænker sig, og de sidste løbere er ved at være i mål, bliver himlen oplyst af et kæmpe festfyrværkeri kl. 21.45. 


Tilmeldingen foregår her: DHL Stafetten 2024