Giv børnene en sjov løbeoplevelse

  • Aarhus Motion
  • d. 19.01.24

Giv børnene en sjov løbeoplevelse

Lørdag d. 15. juni afholder Aarhus Motion name it Børneløbet for børn i alderen 0-14 år. Der venter deltagerne en festlig dag med bevægelse, fællesskab, underholdning og aktiviteter.

Dagen før det årlige BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon kan børn mellem 0-14 år få en smagsprøve på det store setup, som venter 12.000 halvmarathon-løbere. De bliver nemlig de første til at indtage dele af årets halvmarathon-rute. Mens de voksne sendes ud på 21,097 km, er ruten til name it Børneløbet 2 km lang. 

Name it Børneløbet er meget mere end et løb. I start- og målområdet er der underholdning, aktiviteter og andet sjov for børnene. Aarhus Motions og andre af byens maskotter kommer naturligvis forbi og hepper på børnene.

Ruten befinder sig i området omkring Rådhusparken og Frederiks Allé. Langs ruten er der masser af opbakning, underholdning og heppere. Det er muligt at tilmelde barnet i to forskellige startgrupper: med eller uden en voksen. De voksne skal naturligvis ikke tilmeldes, men løber gratis med.

Vind en børnefødselsdag
Det sejeste team fra trampolinparken Rush sørger for at heppe på børnene i en lang festzone med balloner, musik og højt humør. Samtidig udlodder trampolinparken en børnefødselsdag til en sej løber, som er tilmeldt inden d. 15. maj. En børnefødselsdag i Rush er fyldt med sjov, leg og udfordringer på trampolinerne. Vinderen bliver udråbt i højtaleren, og overrækkelsen sker på scenen i start- og målområdet.

Deltagere støtter en god sag
Alle tilmeldte er med til at støtte Danske Hospitalsklovne. Aarhus Motion donerer 20 kroner pr. deltager til organisationen, som arbejder for at skabe en mere overkommelig hverdag, lette sorgen og give plads til livsglæden for indlagte børn på de danske sygehuse.

Alle børn, der deltager i name it Børneløbet, får en fin T-shirt, diplom, overraskelsespose, frugt mm.

Tilmelding sker på aarhusmotion.dk.

Det praktiske:
Name it Børneløbet
Lørdag d. 15. juni kl. 12.00
Tilmeldingen åbner d. 20. januar kl. 8.00 på aarhusmotion.dk
Læs mere om name it Børneløbet