Aarhus Motion søger eventpraktikant

  • Aarhus Motion
  • d. 07.11.23

Aarhus Motion søger eventpraktikant

EVENTPRAKTIKANT FORÅRET '24
Er du en skarp koordinator, nysgerrig på eventbranchen og klar til at tage ansvar og udvikle dig?
 

Hos Aarhus Motion skaber vi hvert år verdensklasse motionsevents for op mod 85.000 mennesker. Vi arbejder hver dag for at skabe attraktive og nyskabende events, der giver vores deltagere oplevelser for livet. Vi står bag flere kendte arrangementer som eksempelvis DHL Stafetten Aarhus og BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon.

Som praktikant hos os bliver du en del af vores dagligdag og er med til planlægningen af vores events i alle faser – fra idé til afvikling. Du bliver en del af det daglige team, hvor vi alle har hvert vores ansvarsområde, men også løfter i flok.

Du skal have lyst til:
- at arbejde med eventkoordinering på alle niveauer
- at bidrage med ideer og dine kompetencer ind i vores eksisterende events
- at løfte dine egne ansvarsområder bl.a. Aarhus Motions stand til expo messe
- at løse praktiske opgaver når opgaverne kræver det 
- at hjælpe med markedsføring inden, under og efter nogle af vores løb

Vi leder efter en praktikant, som er kreativ, idérig og nysgerrig på eventbranchen. Du skal have lyst til og mod på at arbejde selvstændigt og påtage dig opgaver og ansvar. Du bliver en del af et forholdsvis lille team, hvorfor det også er vigtigt, at du kan samarbejde i en gruppe. Opgaverne kræver praktisk arbejde, som vi alle arbejder sammen om at løse, det kan være; at pakke startnumre med en forening, pakke lastbiler inden events, flytte hegn, opstille eventpladsen, hente ting ved vores samarbejdspartnere mm.

Af natur skal du være imødekommende og åben, da du i praktikken kommer i kontakt med mange mennesker. Slutteligt er humor en stor del af vores hverdag, så har du humoristisk sans vil det falde i god jord.

Praktikken er ulønnet og som udgangspunkt fuldtid fra midt januar 2024 til midt juni 2024 med skiftende arbejdstider, da vores events ligger i weekenderne. 

Det er en fordel, hvis du har et kørekort.

Vi læser løbende ansøgninger og indkalder til samtale, så tøv ikke med at sende din afsted, hvis du tænker, at du er den rette.

Du kan læse mere om vores events på: www.aarhusmotion.dk 

Spørgsmål kan rettes til Kirstine Boderskov på mail:  
kirstine@aarhusmotion.dk eller på tlf.: 61717823

Ansøgning, CV og foto sendes til ansogning@aarhusmotion.dk - skriv “Eventpraktikant” i emnefeltet.