1500 samles om at knække cancer i Mindeparken

  • Aarhus Motion
  • d. 26.10.23

1500 samles om at knække cancer i Mindeparken

Lørdag den 28. oktober deltager 1500 i Løb for Knæk Cancer i Mindeparken. Overskuddet fra løbet på 180.000 kr. går til Knæk Cancer-indsamlingen.

Hele Danmark står sammen om at knække cancer i uge 43. I den anledning afvikler Aarhus Motion Løb for Knæk Cancer i Mindeparken. Med 1500 deltagere løber overskuddet i år op i 180.000 kr., som går til Knæk Cancer-indsamlingen.

I tirsdags tegnede virksomheden Turf Tank Danmarks måske største Knæk Cancer-blomst i Mindeparken på hele 11.000 kvm. Blomsten udgør 1 km af ruterne til løbet.

Som deltager kan man tilmelde sig som løber eller walker på distancerne 4 km og 7 km. Ruterne tager deltagerne rundt i Mindeparken og ud på stierne omkring parken med udsigt til Marselisborg Slot og Aarhus Bugt.

Hjertetræ og Knæk Cancer-pynt
På eventpladsen opstiller Aarhus Motion et hjertetræ, hvor deltagerne kan hænge sedler op med personlige hilsner, ord eller budskaber. Derudover opfordrer eventarrangøren deltagerne til at medbringe hjemmelavet Knæk Cancer-pynt som eksempelvis julekugler eller perleplader, som hænges op på eventpladsen for at skabe en hyggelig atmosfære.

Sponsorer støtter op
En række sponsorer leverer produkter til deltagernes goodiebag, og derudover får deltagerne en flot medalje i træ som bevis på deres deltagelse.

Ud over at støtte Knæk Cancer-indsamlingen sætter løbet fokus på, at motion og fysisk aktivitet nedsætter risikoen for kræft.

Det er stadig muligt at tilmelde sig Løb for Knæk Cancer på aarhusmotion.dk.

Tak til alle sponsorer og samarbejdspartnere:

Turf Tank
Mars Eventsupply A/S
Kabelmanden.dk
BKI Kaffe
REMA 1000
Løvbjerg Trøjborg
Carlsberg
RM Import
Nestlé
Vitamin Well
Løbeshop
Europcar
Beredskabsforbundet Aarhus

Det praktiske:

Løb for Knæk Cancer
Mindeparken
Lørdag den 28. oktober kl. 10.00
1500 deltagere
Distancer: 4 km og 7 km