Kom til fortræning og prøv trailsko fra Saucony

  • Aarhus Motion
  • d. 22.09.23

Kom til fortræning og prøv trailsko fra Saucony

Den 27. september kl. 17.30 er der fortræning forud for Løbeshop.dk Moesgaard Trail Run. Til fortræningen kan deltagerne prøve et par af Saucony’s trailsko.

Søndag den 1. oktober starter årets smukkeste trailløb, når Løbeshop.dk Moesgaard Trail Run skydes i gang i bøgeskoven ved Moesgaard Museum. Onsdagen inden, den 27. september, inviterer Aarhus Motion og Saucony Run Club til fortræning.

Fortræning for både nybegyndere og eliteløbere
Til fortræningen starter deltagerne med en gang coretræning og løber efterfølgende den første af de tre sløjfer (4 kilometer), der løbes om søndagen til Løbeshop.dk Moesgaard Trail Run.

Saucony fortæller desuden om fordelen ved at iføre sig et par trailsko på krævende underlag som det, man bevæger sig på til Løbeshop.dk Moesgaard Trail Run. Træningen er niveauinddelt, så både eliteløbere og nybegyndere kan være med til at varme op inden søndagens løb.


Prøv et par trailsko fra Saucony
Til fortræningen kan deltagerne prøve trailskoen Peregrine 13 fra Saucony, som er deres mest alsidige trailsko, forklarer Martin Kjær Jørgensen fra Saucony: 

”Den er det oplagte valg til terrænet omkring Moesgaard Museum. Peregrine 13 er en multifunktionel sko med 5mm mønster i ydersålen. Gummiblandingen er en smule blødere end den, der kendetegner landevejssko, hvilket giver et ideelt greb i underlaget uanset om det er grus, jord, sten eller mudder.” 

Program fortræning:
Onsdag den 27. september kl. 17.30
Mødested: Foran taget på Moesgård Museum
Kl. 16.30:
Mulighed for afhentning af startnummer
Udlån af trailsko starter
Kl. 17.30:
Velkommen til og opvarmning/coretræning
Kl. 17.50:
Info om Løbeshop.dk Moesgaard Trail Run ruten med efterfølgende 4 km løb i eget tempo

Løbeshop.dk Moesgaard Trail Run
•    Søndag den 1. oktober 2023
•    Mosgaard Museum, Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg
•    Distancer: 4, 8 og 12 kilometer
•    Pris: 199 kr.

Tilmeld dig her