2500 skoleelever løb skoleåret i gang til REMA 1000 Stafetten for Skoler

  • Aarhus Motion
  • d. 24.08.23

2500 skoleelever løb skoleåret i gang til REMA 1000 Stafetten for Skoler

Igen i år var REMA 1000 Stafetten for Skoler en succes, da mange glade børn og lærere fyldte en solskinsfyldt Mindeparken med glæde og motion på skemaet.

Foran den høje gule startportal, som også danner centrum for DHL Stafetten i disse dage, er kolleger torsdag formiddag byttet ud med et væld af børn fra forskellige østjyske skoler. Inddelt i rækker som ”pindsvin”, ”aber”, ”ugler” og alverdens andre dyr, opvarmer de mange børn sammen med Anja Juhl Lambek, Aarhus Motions maskot ”Birdy” og kaninen fra trampolinparken Rush. 

”I vil gerne gøre det hurtigere, kan jeg se,” lyder det fra den steppende Anja, som sætter tempoet op, mens hun gør de forventningsfulde børn klar til det to kilometer lange stafetløb rundt i Mindeparken.

Fællesskab uden for klasselokalet
Ud over de godt 2500 børn var lærerne til stede på pladsen for at heppe deres elever godt igennem dagen. 

”Kom så Felix!” lyder det opmuntrende fra en af de mange lærere, da hun ser en af sine elever løbe over startlinjen med depechen i hånden på vej ud på den to kilometer lange rute.
Rema 1000 Stafetten for Skoler er en god start på skoleåret, hvor elever og lærere mødes med højt humør og motion på skemaet uden for klasselokalets vante rammer.

Selfies, diplomer og hygge
Efter stafetten var overstået, og pulsen var høj hos de mange børn, bød resten af formiddagen på madpakkehygge i de hvide telte, selfies med den opstillede Myselfie og diplomer til væggene hjemme på værelserne. Foran informationsvognen voksede mængden af børn, som var spændte på at høre, hvor hurtigt de havde løbet ruten, og i Ree Park Safaris ørkenbil kunne de se leopard- og slangeskind fra de afrikanske savanner. Nogle særligt heldige børn vandt tilmed et gavekort fra trampolinparken Rush, som blev uddelt af den hvide kanin, der hjalp med opvarmning.