Styrk det kollegiale sammenhold til DHL Stafetten

  • Aarhus Motion
  • d. 15.06.23

Styrk det kollegiale sammenhold til DHL Stafetten

Kamstrup A/S er en af de virksomheder, der hvert år samler op imod 600 medarbejdere til DHL Stafetten. Her får de muligheden for at styrke det kollegiale fællesskab til en uforglemmelig aften i motionens tegn.

I mange år har virksomheden Kamstrup været fast inventar i de hvide telte og på ruterne til DHL Stafetten i Mindeparken. Den årlige DHL Stafetten er en af de begivenheder, Kamstrup benytter sig af for at skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø med fokus på sundhed og trivsel.

”Kamstrups vision om at være mere end bare en arbejdsplads er kernen i vores engagement i DHL Stafetten,” fortæller Anne Staal Højer fra HR-afdelingen i Kamstrup.

En unik mulighed for at bryde hverdagens rammer
Til DHL Stafetten får virksomhedens medarbejdere mulighed for at lære hinanden bedre at kende og styrke relationerne uden for hverdagens vante rammer. DHL Stafetten er en pause fra de daglige arbejdsrutiner, hvor kolleger kan koble af og have de sjovt i hinandens selskab.

”Stemningen i Kamstrup-teltet er simpelthen fantastisk! Det er en dag fyldt med glæde, energi og fællesskab. Vores kolleger står side om side og hepper på hinanden, og der er en følelse af samhørighed og støtte på tværs af holdene,” fortæller Anne Højer.

Konkurrér mod din chef
Den store festdag til DHL Stafetten er et arrangement, der binder medarbejdere sammen på tværs af stillinger og afdelinger i virksomheden. Her konkurrerer deltagerne venskabeligt med deres kolleger eller går efter at få håneretten, når de dyster imod chefen på stafet-ruten. 

”Jeg kan fortælle en sjov historie om vores deltagelse for 15 år siden. På det tidspunkt blev vi lovet af vores daværende CEO, Per, at hvis vi kunne stille med 100 medarbejdere, ville han personligt stege bøffer til os alle. Og han holdt sit løfte,” fortæller hun.

Eksempler som disse er der mange af rundt omkring i teltene i løbet af de tre dage i august, firmaarrangementet forløber sig. Det vidner om det fællesskab, der skabes i virksomhederne under DHL Stafetten.

”DHL Stafetten giver en enestående mulighed for, at vores medarbejdere kan samles om en fælles begivenhed, hvor der er plads til alle uanset fysisk formåen. Uanset om man er en erfaren løber eller foretrækker en behagelig gåtur med kollegaerne, er der en rute, der passer til alle,” fortæller Anne Højer.

45.000 medarbejdere fra 1000 private og offentlige virksomheder fylder Mindeparken med glæde, motion og fest den 22., 23. og 24 august.

Praktiske informationer

Mindeparken, 8000 Aarhus C
•    Tirsdag den 22. august kl. 18.30
•    Onsdag den 23. august kl. 18.30
•    Torsdag den 24. august kl. 18.30

Distancer: 
•    5x5 km stafet
•    5 km walk (Første startgruppe bliver sendt afsted kl. 19.00)

Pris pr. hold (et hold består af fem deltagere):
1099 kr. 

Tilmelding her