Name it Børneløbet: Årets sjoveste dag for byens børn

  • Aarhus Motion
  • d. 02.06.23

Name it Børneløbet: Årets sjoveste dag for byens børn

Rådhusparken bliver fyldt op med glade og forventningsfulde børn, når Aarhus Motion igen varmer op til årets BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon med løb og andre sjove aktiviteter for de mindste lørdag den 10. juni.

Grin, glæde, løb og underholdning. Det er, hvad Aarhus Motion giver til byens børn, når vi inviterer til årets børneløb i hjertet af Aarhus. 

Igen i år står denne dag i børnenes tegn. På den 2 km afspærrede rute løber børnene til lyden af heppere, som sørger for at klappe dem i mål med smil på læben og jubel i armene. Ruten foregår omkring Musikhuset Aarhus, ARoS og Rådhuset.

Efter løbet er der medaljer, is og et helt personligt diplom med navn til de omkring 1200 børn som et minde om den specielle dag. 

Afslutningsvist prøver byens sjove maskotter også kræfter med løberuten.

Meget mere end et løb
Dagen byder på mange andre aktiviteter end selve løbet. Børnene vil blandt andet møde Mads, som sidder klar til at bygge ting med skrot, flasker, limpistol og alverdens dimser. De kan også hilse på løven Leo fra Leos Legeland, der tager en masse sjove legeaktiviteter med i sin rygsæk eller prøve kræfter med ishockey og vinde en børnefødselsdag i trampolinparken Rush.

Børneløbet støtter Hospitalsklovnene
Ved tilmelding til name It Børneløbet støtter alle deltagerne en god hverdag for sygdomsramte børn. For hver tilmeldte går der 20 kr. ubeskåret til Danske Hospitalklovnes arbejde med at skabe livsglæde for indlagte børn på de danske hospitaler. Sidste år indsamlede Aarhus Motion med løbet mere end 28.000 kr. til sagen.

Tilmelding her