Prøv kræfter med ishockey til name it Børneløbet

  • Aarhus Motion
  • d. 01.06.23

Prøv kræfter med ishockey til name it Børneløbet

Til name it Børneløbet står Ishockey Klubben Aarhus (IKA) klar i Rådhusparkens eventområde med deres kæmpe maskot og sjove ishockeyaktiviteter.

Lørdag den 10. juni fyldes Rådhusparken med hundredvis af glade børn. Ud over selve løbet kan børnene glæde sig til flere sjove aktiviteter på pladsen.

Ved Ishockey Klubben Aarhus’ område kan børnene opleve IKA’s fem meter høje oppustelige maskot iklædt klubbens holdtøj og prøve den sjove sportsgren. Selvom der ikke er is i Rådhusparken midt i juni, får børnene stadig en god fornemmelse for sporten. Ved IKA’s område kan børnene iføre sig hjelme og andet beskyttelsesudstyr. Derudover er det også muligt at få målt hastigheden på sit hockey-skud, når IKA sørger for mål, puck og stave. 

Deltager i børneløbet iført ishockeyudstyr
De seje IKA-børn tager kampen op med ruten i fuldt udstyr og løbesko og viser, at de stadig er aktive, selvom ishockey er en vintersport.

IKA vil med sin tilstedeværelse fremme den i Danmark lille sport for børn, samt de idealer der runder deres klubfælleskab. I IKA spiller de for at vinde, men det vigtigste er at dyrke glæden og sammenholdet igennem sporten.

”Bedst af alt er, at børnene har et super fedt fællesskab, og det har de, fordi vi laver en del socialt uden for isen,” fortæller Jette Germundsen fra IKA.

 Klubben har i dag 220 medlemmer i alle aldersgrupper med ungdomshold fra U8 til U20 samt et pigehold.

Kom til børneløbet den 10. juni i Rådhusparken og oplev Ishockey Klubben Aarhus og mange andre aktiviteter.