Det er aldrig for sent at melde sig til halvmarathon

  • Aarhus Motion
  • d. 22.05.23

Det er aldrig for sent at melde sig til halvmarathon

Reece Curran, som du måske kender fra TV 2-programmet 'Nybyggerne', har meldt sig til sit første halvmarathon nogensinde under end måned før løbets start.

Det er ikke for sent at melde sig til årets BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Da Reece Curran en dag var ved at rydde op i nogle ting i sit hjem, opdagede han noget, han blev nødt til at reagere på.

”Jeg fandt en gammel to-do-liste med ting, jeg gerne vil i mit liv. En af de ting er at løbe et marathon, så jeg tænkte, at det nok var en god idé at starte med et halvmarathon. Jeg plejer at løbe max 10 kilometer, men min mor løber flere marathoner om året, og derfor har jeg altid haft lyst til at prøve det,” fortæller han.

Derfor meldte han sig for nyligt til 10-års jubilæet for BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, selvom der er under en måned, til startskuddet lyder i Musikhusparken i Aarhus.

Løb skaber de bedste idéer
36-årige Reece Curran er oprindeligt fra Perth i Vestaustralien. Han har boet i Aarhus i flere år sammen med sin kone Caroline, der er fra byen. Sammen vandt parret i 2021 TV2-programmet 'Nybyggerne'.

Han startede som 15-årig med at løbe sammen med sin mor, der er marathonløber, og elskede deres kortere ture sammen.

”Jeg elsker at være udenfor og dyrke motion. Det er vigtigt for mig at holde mig i god form. Jeg får altid mine bedste idéer, når jeg løber,” siger Reece Curran.

Under en måned til halvmarathon
Normalt løber Reece Curran omkring tre gange om ugen, men lige nu følger han et træningsprogram, der skal gøre ham løbeklar til halvmarathonet. Her forsøger han at løbe fem gange om ugen.

”Jeg er rimelig sikker på, at jeg kan færdiggøre halvmarathonet, men mit mål er at løbe med en pace på under 5 minutter pr. kilometer.”

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er som bekendt et af Danmarks mest underholdende løb. De omkring 50 hotspots fordelt ud over hele ruten og den store opbakning på sidelinjen skaber en fantastisk kulisse.

”Jeg glæder mig til stemningen. Jeg plejer at løbe alene, og jeg tror, det bliver sjovt at løbe med en masse andre løbeelskende mennesker ude på ruten,” fortæller Reece Curran.

Du kan finde Reece Curran og de tusindvis af andre halvmarathondeltagere søndag den 11. juni i Rådhusparken, når 10-års jubilæet for BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon skydes i gang.