Kom med til årets største firmafest

  • Aarhus Motion
  • d. 03.03.23

Kom med til årets største firmafest

Aarhus Motion inviterer til løbefest i Mindeparken, når den traditionsrige DHL Stafetten løber af stablen den 22.-24. august. Hiv fat i kollegerne og chefen og tag dem med til det hyggelige og festlige firma-arrangement, der byder på motion, mad, hyggeligt samvær og fyrværkeri.
 

Der venter deltagerne en kæmpe løbefest, når DHL Stafetten finder sted i Smilets By for 41. gang.

Eventarrangør Aarhus Motion forventer, at omkring 45.000 trækker i løbeskoene - fordelt hen over tre dage - og begiver sig ud på et 5x5 stafetløb eller en 5 km walk.

Sidste år valgte rekordmange at tilmelde sig gåturen på 5 km med knap 18.000 af de i alt 41.780 deltagere.

Den såkaldte walk blev indført i 2002, og der har været stor tilslutning til den fra dag 1. Tiltaget har generelt boostet deltagertallet til stafetten, og det sikrer, at alle kan være med - også dem, der foretrækker en gåtur frem for at løbe.  

”Vi glæder os rigtig meget til at skabe rammerne for det oplagte firma-arrangement, der byder på motion og hygge sammen med kolleger og venner lige i stafettens ånd. Arrangementet henvender sig til alle, så det giver arbejdspladserne mulighed for at samle medarbejderne til en fælles social oplevelse,” siger eventchef hos Aarhus Motion Jeanette Boye Sørensen.

Telthygge og festfyrværkeri

Mere end 10.000 m2 telte kommer til at skabe en unik stemning i Mindeparken, hvor deltagerne spiser, griller og hygger efter den friske gå- eller løbetur.

Det er både muligt at booke sit eget telt eller borde-/bænkesæt i et fællestelt med andre virksomheder. Hvis man vil gøre det nemt og bekvemt, kan man bestille All Inclusive med grillmad og fri bar.

Når mørket sænker sig, og de sidste løbere er ved at være i mål, bliver himlen oplyst af et kæmpe festfyrværkeri kl. 21.45.

Tilmelding

FAKTA:
DHL Stafetten
Mindeparken
22.-24. august kl. 18.30