REMA 1000 Stafetten for skoler i Mindeparken

  • Aarhus Motion
  • d. 18.08.22

REMA 1000 Stafetten for skoler i Mindeparken

3.000 børn var her til formiddag samlet i Mindeparken til den 5. udgave af REMA 1000 Stafetten for skoler. Aarhus Motion måtte melde udsolgt på rekordtid i år, så der var lagt op til noget af en løbefest torsdag formiddag. DHL ruten på 5 km. blev lagt lidt om, så ruten til skolestafetten løber 2 km gennem Mindeparken. Eleverne deltog i stafethold af 3 personer, som hver løb 2 kilometer rundt i Mindeparken.

Efter en sjov og grundig fællesopvarmning i startområdet, blev løbet skudt i gang præcis klokken 10.30. De første 1.000 elever blev sendt afsted i 3 startgrupper. Peter fra Aarhus Motion løb hare for de hurtigste i front, satte tempoet og viste vej på ruten gennem parken med et stort smil. De resterende elever, som skulle løbe henholdsvis nr. 2 og nr. 3 i hver stafetgruppe, stod spændte og ventede på deres stafetmakkere, så de kunne overtage REMA 1000 depechen og selv komme ud og give den gas på ruten. Der var store knus fra Birdy og diplomer til alle, når målstregen var passeret.

Aarhus Motion leverede rammerne for løbet, mens de 3.000 børn leverede festen. Og der var vitterligt fest og glade dage i Mindeparken. Lidt ustadigt vejr med vådt fra himlen var absolut ingen hindring, hverken for løbeglæden, store smil eller det hyggelige samvær klasserne imellem. Der var grin, gak og løjer, både på ruten, i parken og i teltene. Endnu et vellykket arrangement, som nu er ved at være en fast tradition, som elever og lærere forventningsfuldt ser frem til hvert år i august, når det nye skoleår netop er skudt i gang.

Skolestafetten er fællesskab, socialt samvær og motion i en samlet fantastisk pakke, som REMA 1000 gør muligt, at skolerne kan deltage gratis i. REMA 1000 Stafetten for skoler er henvendt til børn i alderen 2.-7. klasse.

PROGRAM
09:30   Ankomst
10:20   Fælles opvarmning
10:30   Startskuddet lyder (3 startgrupper med 2 min. mellemrum)
12:00   Madpakker og hygge i teltene
12:30   Tak for i dag