Fællestræning til #BACH

  • BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2022
  • d. 23.03.22

Fællestræning til #BACH

Saucony Run Club inviterer i samarbejde med Aarhus Motion til gratis træning frem mod BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon (BACH) søndag d. 12 juni 2022. ???????

Omsider er der igen dømt løbefest i Aarhus og vi har planlagt 5 fællestræninger fordelt i Aarhus og Aalborg. Træningerne er for alle, både dig, der er tilmeldt BACH og dig, der bare elsker at løbe sammen med andre.

Hver træning inddeles i 3 forskellige niveauer, så alle kan være med uanset løbeniveau. Det er dog vigtigt at pointere, at selvom træningen favner bredt, så løber vi mellem 5-10km til hver træning, så det er en god idé at kunne løbe kontinuerligt, for at det giver mening at deltage. Alt er gratis, uanset om du er tilmeldt BACH eller ej. Det er heller ikke et must at kunne deltage i alle træningssamlingerne for at være med. ??

Med fokus på det sociale disker Saucony Run Club op med veloplagte trænere, som kommer til at stå for træningerne inklusiv opvarmning, træningsfokus og ruteplan.
Saucony Run Club medbringer lækre test-sko til hver træning, så alle har mulighed for at teste et par fede Saucony løbesko. Det drejer sig om modellerne Endorphin Speed- og Shift 2 samt Guide 15.?? ????

Program:
- Velkomst v. Saucony Run Club
- Udlån af Saucony testsko
- Seneste nyt om BACH
- Samlet opvarmning
- Dagens træningsfokus og indeling i grupper
- Fælles løbetur i skoven
- Afrunding med mulighed for at mingle, stille spørgsmål, få træningsråd og dele løbeerfaringer