Løbeplan til BACH

  • BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2022
  • d. 28.02.22

Løbeplan til BACH

Vi har i samarbejde med Løbeshop.dk og deres løbeekspert Jesper Petersen udarbejdet et træningsprogram, skal som gøre dig helt klar til årets løbefest, sprængfyldt med en masse underholdning.
 

Nogle eksempler på overskrifter i træningsprogrammet lyder:

Programmet er vejledende
Husk, at programmet er vejledende og en skabelon, skabt til at dække så bredt som muligt. Derfor er det vigtigt at lytte til sin egen krop, og mærke efter om hvorvidt der eventuelt skal bruges længere tid på restitution.

I denne sammenhæng kan man også vurdere, om det er nødvendigt med noget alternativ træning i form af cykling, svømning eller andet. Både cykling og svømning er et glimrende træningsalternativ for at vedligeholde formen uden nævneværdig risiko for skader

Varier gerne i rute og underlag
Man kan med fordel variere i sine løbsruter, hertil anbefales det at løbe i forskelligt terræn og underlag for at træne kroppen alsidigt og mindske risikoen for skader.

Efterlign konkurrencedagen:
Når programmet foreslår de længere løbeture, vil det være en god ide at forsøge at simulere løbsdagen. Dette kan gøres ved at kopiere de samme aktiviteter, som man havde tænkt sig til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, dette indebærer alt fra at vågne på samme tidspunkt til at indtage samme mad og væske for dagen.

På selve løbeturen kan det derfor også være en god ide at medbringe samme typer energiprodukter som tilbydes på løbsruten. Ved at teste energiprodukterne kan man finde ens præference for smag, konsistens og derudover finde ud af, hvordan ens krop reagerer på indtaget af en ’koncentreret sukkerbombe’.

Hele indslaget vedrørende træningsplanen kan læses her