DHL Stafetten rykkes til september og undgår restriktioner

  • DHL Stafetten 2021
  • d. 18.06.21

DHL Stafetten rykkes til september og undgår restriktioner

Efterårets to første dage byder på duften af grillpølser og lyden af forpustede kollegaer i Mindeparken.

Selvom et bredt flertal på Christiansborg i sidste uge vedtog en udfasningsplan for restriktionerne, ville DHL Stafetten, med planlagt afholdelse d. 17.-19. august 2021, stadig være underlagt restriktioner, som ville umuliggøre den traditionsrige stafet, som man kender den.

Den sidste restriktionsdag er d. 31. august 2021, så derfor har arrangøren, Aarhus Motion, valgt at rykke DHL Stafetten til d. 1.-2. september 2021, for at stafetten kan finde sted i vanlig stil. Den eneste ændring er, at stafetten afvikles over to dage fremfor de sædvanlige tre dage, da Mindeparkens grønne arealer overtages af Classic Car Race ugen efter.Sammenholdet tilbage

Muligheden for at afholde årets DHL Stafet, har udløst stor glæde hos Aarhus Motion, som siden corona-pandemiens indtog, har været hårdt ramt af aflyste løb, deriblandt DHL Stafetten sidste år og BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon i både 2020 og 2021.
Eventchef hos Aarhus Motion, Jeanette Boye Sørensen, udtaler: ”Mange virksomheder og medarbejdere har længtes efter et socialt arrangement, som kan give sammenholdet et boost, så vi glæder os til atter at tage arbejdshandskerne på for at lave en kæmpe fest, og håber naturligvis, at de tilmeldte virksomheder vil overføre deres tilmeldinger til de nye datoer”.
 

Støtte til foreninger

Udover at få pulsen op hos deltagerne, så giver DHL Stafetten også de hjælpende foreninger nogle tiltrængte kroner i de lokale klubkasser. Aarhus Motion er en almennyttig forening, som hvert år støtter velgørende formål og ca. 125 lokale idrætsforeninger.