BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon aflyses i 2021

  • BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2022
  • d. 04.05.21

BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon aflyses i 2021

Regeringen har haft nedsat en ekspertgruppe, som har givet nogle anbefalinger til hvordan større forsamlinger, som eksempelvis motionsløb, koncerter og dyrskuer, kan blive afholdt henover sommeren. Vi har været spændte og ventet længe på at høre udfaldet, som nu er blevet politisk behandlet i Folketinget. 

Vi har løbende haft en dialog med forskellige forbund, og vi havde udfærdiget et gennemarbejdet oplæg på, hvordan vi kunne afholde BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon i en coronavenlig version med fokus på coronapas, opdelte områder og en masse andre initiativer. De nye retningslinjer for større arrangementer tillader dog kun et begrænset antal på 3000 deltagere, som skal inddeles i startgrupper på 150 personer. Med et aktuelt deltagerantal på 7600 tilmeldte, vil det derfor betyde, at vi skal afholde halvmarathon over 16 timer.

Vi accepterer naturligvis regeringens beslutning, men er knuste over hele situationen med Covid-19, og derfor ser vi ingen anden mulighed end at aflyse BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon i 2021. Vi er kede af, at retningslinjerne gør, at vi må skuffe mange løbere.

Aarhus City Halvmarathon er blevet afholdt i 8 år og mere end 90.000 løbere har begivet sig rundt på de 21,097 km gennem årene. Vi håber og tror på, at vi kan afholde et halvmarathon i Aarhus' gader i 2022, som vi kender det allerbedst;

Et løb, hvor du bæres igennem af underholdning i særklasse, løbende sightseeing og en fantastisk opbakning fra byens borgere.

Vi håber, du vil give os og løbet din støtte og flytte din ordre til d. 12. juni 2022, så du kan være med til denne helt specielle dag. Samtidig støtter du også de Østjyske idrætsforeninger, som Aarhus Motion hvert år donerer midler til.

DINE MULIGHEDER MED DIN ORDRE

1) Du kan flytte din ordre til 2022. På den måde støtter du op om løbet, og det vil gøre en betydelig forskel.

2) Du kan donere dit startgebyr til Aarhus Motion.

3) Du kan få din tilmelding tilbagebetalt (ekskl. adm. omkostninger 10 kr.)

OBS. Har du betalt med et gavekort, får du tilbagebetalt dine penge til gavekortet.

Efter d. 1. juni er det ikke længere muligt at vælge tilbagebetaling af din ordre.

Alle deltagere vil få direkte besked via mail.