Nyt samarbejde med Fitness World og Functional Nutrition

  • Aarhus Motion
  • d. 11.02.20

Nyt samarbejde med Fitness World og Functional Nutrition

Løbsarrangøren Aarhus Motion indleder samarbejde med Danmarks største fitnesskæde Fitness World og sport-ernæringsbrandet Functional Nutrition.
 

Når 12.000 løbere til juni indtager de aarhusianske gader til årets BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, så bliver det med Fitness World og sports-ernæringsbrandet Functional Nutrition som solide partnere på sidelinjen. Functional Nutrition er ved at gøre deres indtog på markedet med deres ernæringsprodukter – nu er det løberne tur til at stifte bekendtskab med brandet.

Motion, motivation og sunde vaner har været nøgleordene for indgåelse af samarbejdet.

Mikkel Hviid-Rasmussen, partnerskabsansvarlig hos Fitness World
”Hos Fitness World hjælper vi medlemmerne med at skabe sunde vaner og en aktiv livsstil. At sætte sig et mål, kan have en positiv effekt på motivationen og være medvirkende til at man kommer afsted til træning. Sætter man sig eksempelvis et mål om at gennemføre et løb som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, kan både styrke- og smidighedstræning være vigtige parametre for at nå succesfuldt og skadefri i mål. Der er mange forskellige muligheder og noget for enhver smag”.   

Hos Aarhus Motion glæder man sig over samarbejdet, som går hånd i hånd med målsætningen om at skabe værdi for deres løbere.
 
Peter O. Andersen, sponsoransvarlig hos Aarhus Motion
”Løb, styrketræning og ernæring er et stærkt trekløver, hvis man skal performe som løber, og på samme måde er jeg overbevist om, at Aarhus Motion, Fitness World og Functional Nutrition kan styrke hinanden og skabe masser af værdi for hinanden - også på medlems- og deltagerniveau. Med Functional Nutrition i ryggen er det bl.a. muligt for løberne at supplere deres væskeindtag med bl.a. isotonics - en drik med salt og sukker, som hjælper kroppen med at opretholde væskebalancen under hårdt fysisk pres.”
 

Første gang de østjyske løbere kommer til at stifte bekendtskab med de nye partnere bliver til Vinterløbene, som består af fire løb i perioden fra slut januar til slut marts. Til de fire løb vil Fitness World stå for opvarmningen, inden løberne sendes afsted, ligesom løberne vil få mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med Functional Nutritions produkter. Derudover vil partnerne komme til at spille en større rolle i forbindelse med BESTSELLER Aarhus City Halvmaraton til juni.

For flere informationer kontakt venligst Charlotte Nordland, Presseansvarlig hos Fitness World, e-mail: chnor@dk.fitnessworld.com, mobil: 50 60 78 29 eller Peter O. Andersen, sponsoransvarlig hos Aarhus Motion, e-mail: peter@aarhusmotion.dk, mobil: 3023 1110

Aarhus Motion skaber begivenheder, der sætter gang i benene. De står bag flere velkendte motionsarrangementer i Aarhus; herunder DHL Stafetten, BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, Vinterløbene, BESTSELLER Børneløbet, Ree Park Safari Run og Aarhus Mountainbike Challenge. Aarhus Motion sender hvert år 85.000 danskere ud at løbe, gå og cykle.