Royal overraskelse på DHL Stafettens anden aften

  • DHL Stafetten 2019
  • d. 21.08.19

Royal overraskelse på DHL Stafettens anden aften

Nogle af deltagerne i onsdagens stafet fik sig noget af en overraskelse, da de pludselig løb side om side med landets kronprins.
 

Anledningen til at Kronprins Frederik dukkede op var 25 års jubilæet for hans løbehold tilbage fra hans Aarhus-tid. Det må have føltes dejligt hjemligt at tage en tur rundt om Marselisborg Slot og kavalerbygningen, hvor kronprinsen boede under sin studietid i Aarhus.
 

Kronprinsen under aftenens stafetløb i Mindeparken

Tina Breinholt og to kollegaer fra Jysk


Jysk-ansatte løb med sørgebind
For at udvise respekt for Jysk Koncernens stifter, Lars Larsen, der døde i mandags, løb alle ansatte fra Jysk med et sort sørgebind på armen. ”Vi synes, det er en fin måde at mindes vores tidligere ejer og vise vores respekt. Ved at bære båndet fortæller vi også, at vi vil arbejde videre med de værdier, han stod for, og udvikle forretningen i hans ånd. ” fortalte Tina Breinholt, der er Sales Manager for Jysk Finland. Hun fortalte også, at initiativet til at bære sørgebindet er opstået blandt de ansatte selv.


Borgmesteren i løbeform
Både aftenens stafet og walk blev skudt i gang af en veloplagt Aarhus’ Borgmester, Jacob Bundsgaard. Han var hoppet i løbetøjet og mente, det var muligt at finde et ledigt startnummer blandt de godt 2800 deltagere fra Aarhus Kommune.