2600 skoleelever til stafet i Mindeparken

  • REMA 1000 Stafetten for skoler 2019
  • d. 21.08.19

2600 skoleelever til stafet i Mindeparken

For fjerde år i træk var de aarhusianske skoler blevet inviteret til skolestafet i DHL Stafettens rammer. I år med discountkæden REMA 1000 som medspiller.
 

DHL Stafetten i Aarhus’ store startportal havde midlertidigt fået et stort REMA 1000 banner for skoler monteret – ellers var konceptet til årets stafet for skoler det samme som tidligere år, nemlig en børnevenlig version af DHL Stafetten for voksne.

Skolestafetten blev skudt i gang af Jonas Schrøder, der er kommunikationschef hos REMA 1000. Han startede med at præsentere sig selv for derefter at spørge de 2600 børn, hvad de hed. Det kom der ikke overraskende en del forskellige svar ud af.

”Det er helt fantastisk at opleve alle de glade børn i Mindeparken. Det er lige præcis, hvad det handler om for os i REMA 1000 - at støtte aktive og sunde initiativer for børn, da det skaber glæde og gode fællesskaber”, fortalte Jonas Schrøder efter løbet.
 

Der er fuld fart på, så snart startskuddet har lydt - nogle gange også lidt før.

Ruten er 2 km lang og tager børnene med en tur rundt i Mindeparken med en lille afstikker ind i skoven.


I dag var det 2600 bør fra 1. - 4. klasse, der indtog Mindeparken. I morgen går det løs igen – blot med de lidt større børn fra 5. - 9. klasse. Det er gratis for skolerne at deltage i DHL Stafetten.