To glade hospitalsklovne, 1300 små løbere og 12 maskotter

  • Aarhus Motion
  • d. 15.06.19

To glade hospitalsklovne, 1300 små løbere og 12 maskotter

Det er opskriften på en festlig lørdag i Rådhusparken. 
Traditionen tro testede en masse energiske børn dagen inden BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon omgivelserne til de voksnes løb. Det blev gjort i bedste halvmarathonstil med konfetti, heppespot, væskedepot og tilsidst en flot medalje og maskotløb.

 

DANSKE HOSPITALKLOVNE

Løbet blev skudt i gang af de to hospitalsklovne Elmer og Finessa, der var med til løbet for at sige tak for de 28.520 kr., der er blevet samlet ind til dem og deres klovnekolleger via BESTSELLER Børneløbet. Gennem deltagergebyret har alle støttet de Danske Hospitalsklovnes arbejde med 20,- og dermed været med til at sørge for ekstra mange smil på hospitalsgangene. Det to klovne var meget glade og glædede sig til at fortælle det til alle de andre klovne. 

ISHOCKEY KLUBBEN AARHUS

Blandt deltagerne var ungdomsspillere fra Ishockey Klubben Aarhus (IKA) iført fuld ishockey udstyr. De var med for at gøre opmærksom på deres sport blandt andre børn. Udover de løbende ishockeyspillere havde IKA en stand, hvor man bl.a. kunne at skyde en puck i mål med en hockeystav. De håber at se en masse børn i skøjtehallen til oktober.

MASKOTLØB

Tilsidst var det maskotternes tur til at prøve kræfter med løbedisciplinen. De havde ikke så travlt som børnene og havde tid til både high fives og hip hop mooves. Især AGF's maskot Aros havde travlt med at føre sig frem, men måtte ligesom Leo fra Leos Legeland se sig overhalet af Aarhus Motions Mascot Birdy, der må siges at være på hjemmebane i løbedisciplinen. Kaninen Russi fra Trampolinparken RUSH kom sidst i mål, men må tildeles en fighterpris for at hoppe hele vejen. 

 

IS OG MEDALJER

Efter løbet var der velfortjente medaljer og en is.