Mød The Geek Bear til dette års BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon

  • Aarhus Motion
  • d. 06.06.19

Mød The Geek Bear til dette års BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon

Bag the The Geek Bear er en 42-årig mand ved navn Rasmus Gade Elm, som elsker at løbe. Navnet ’The Geek Bear’ er udsprunget af navnet ’The Geek Runner', som er det navn, han er mest kendt under på de sociale medier. På Instagram har han mere end 8000 følgere.
 

The Geek Runner deltog i en lang række løb, hvor han lagde mærke til, hvordan alle løbere suste forbi tilskuerne.
”Nogle familier med børn står længe og venter bare for at få et hurtigt glimt af deres far eller mor. Jeg er selv familiefar og fik lyst til at give mig selv tiden til at give high fives, tage selfies og hilse på tilskuerne - det var således idéen til The Geek Bear opstod”, fortæller Rasmus Gade Elm.
 

Rasmus’ vigtigste mission var at give børnene en god oplevelse, men han fandt hurtigt ud af, at den løbende bjørn ikke kun vakte glæde hos børnene – den fik også smilet frem hos de voksne, som også gerne ville hilse på: ”Ude til løb er folk begyndt at snakke om, at ”måske kommer bjørnen”, og når The Geek Bear så endelig løber forbi, så er det fedt at høre jublen fra tilskuerne.”  

The Geek Bear har både gennemført halvmarathon- og marathonløb i det varme kostume, hvori der bliver langt over 40 grader. Det kræver disciplin i form af både træning, væskeindtag og salttabs, men det er ifølge The Geek Bear det hele værd: ”Hvert eneste løb er en oplevelse og en kæmpe glæde, og børnenes smil bærer mig gennem løbet”.

Du har mulighed for at se The Geek Bear løbe rundt i Aarhus’ gader til dette års BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Giv ham et smil og en high five med på vejen!


The Geek Runner kan følges på:
Instagram: The_Geek_Runner
Facebook: The_Geek_Runner

The Geek Bear kan følges på:
Instagram: The_Geek_Bear