REMA 1000 bliver hovedsponsor på Stafetten for skoler

  • REMA 1000 Stafetten for skoler 2019
  • d. 23.05.19

REMA 1000 bliver hovedsponsor på Stafetten for skoler

Når 4700 skolebørn til august indtager Mindeparken i Aarhus til to dage med fokus på motion og fællesskab, så bliver det i DHL Stafettens rammer, men med REMA 1000 som ny stærk samarbejdspartner på skoledelen. 

Løbet er et gratis tilbud for de østjyske folkeskoler, og giver eleverne mulighed for i dagtimerne at komme ud og prøve kræfter med en børnevenlig version af DHL Stafetten. Distancen er reduceret til 2 km og grillpølserne er skiftet ud med hjemmesmurte madpakker, men hyggen og fællesskabet er den samme.

Anders Jensen, indkøbs- og marketingdirektør hos REMA 1000:
”REMA 1000 Stafetten for skoler forener to af de parametre, der hos REMA 1000 står vores hjerter meget nært, nemlig børn og sundhed. Vi vil gerne bidrage til at give børn en sund og aktiv hverdag, så det hænger ved senere i livet. Med REMA 1000 Stafetten for skoler kombineres motion med fællesskab og hygge. På den måde får børnene også det sociale aspekt ved motion med.”

Stafetten for skoler afholdes i år for fjerde gang og har fra starten været en succes. Allerede andet år blev stafetten udvidet til to dage, og hvert år har der været ’udsolgt’ flere måneder før løbet.

Holder rugbrødsmotoren til DHL Stafetten i gang og slukker tørsten til halvmarathon
Sponsoratet er en del af et større samarbejde med løbsarrangøren Aarhus Motion, der også arrangerer DHL Stafetten og BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. REMA 1000 bliver derfor også synlig til en række andre løb i det østjyske. Til DHL Stafetten fylder de rugbrød i madkasserne til deltagerne og til halvmarathon sørger de for velhydrerede løbere med halve liters vandflasker til de 12.000 løbere både før og efter løbet.

Peter O. Andersen, sponsoransvarlig hos Aarhus Motion:
”Vi er meget stolte over at have fået en stærk partner som REMA 1000 med på sidelinjen. De har et stærkt værdisæt, der matcher det, vi arbejder for hos Aarhus Motion, nemlig at støtte idrætslivet i Aarhus.”