TestRun 16K får Systematic A/S som hovedsponsor

  • Systematic TestRun16k 2019
  • d. 28.03.19

TestRun 16K får Systematic A/S som hovedsponsor

Når omkring 700 løbere den 16. maj indtager Brabrandstien til Aarhus Motions TestRun 16K, så bliver det med it-virksomheden Systematic A/S som ny hovedsponsor for løbet.
 

Testløbet skifter således navn til Systematic TestRun 16K, og start- og målområdet flyttes til virksomhedens domicil, der med dens placering tæt på Brabrandstien, ikke kunne ligge bedre. Ruten er præcis 16 km og tager deltagerne på en flot forårstur rundt på Brabrandstien.

CEO for Systematic A/S Michael Holm:

”Sammen med Aarhus Motion er vi glade og stolte over, at vi i år kan præsentere Systematic TestRun 16K. Med omgivelserne langs Brabrandstien er rammerne intakte for en hyggelig og aktivitetsfyldt dag i vores baghave. Vi ser meget frem til at kunne byde alle løberne velkommen til en begivenhed, der forhåbentlig kan blive en fast tradition og et godt startskud til det årlige halvmaraton.”
 


Systematic TestRun 16K er netop tænkt som en mulighed for at teste formen på en lidt længere distance inden BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon og sommerens andre langdistanceløb. Setup’et minder derfor om et halvmaraton, hvor der både er fartholdere, tidtagning, væskedepoter og samaritter.

Peter O. Andersen, sponsoransvarlig hos Aarhus Motion:

Vi er glade for at have indgået et samarbejde med Systematic om hovedsponsoratet på TestRun 16K. Vi ved, at de er en it-virksomhed, der løber stærkt, samtidigt med at de har fokus på medarbejdernes sundhed, så vi synes matchet er helt perfekt. Systematic har også en intern løbeklub, som vi glæder os til at se repræsenteret til løbet.”

Systematic TestRun 16K finder sted en måned før BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, hvor de fleste træningsplaner anbefaler, at man løber en lidt længere distance på omkring 15-16 km.