1700 vinterløbere kan nyde VM finalen i håndbold med ekstra god samvittighed

  • Vinterløbet - Ceres Park 2019
  • d. 27.01.19

1700 vinterløbere kan nyde VM finalen i håndbold med ekstra god samvittighed

Sådan en grå og regnfuld søndag i januar vælger en del mennesker at blive indenfor, muligvis med en kop varm te og et tæppe. Men omkring 1700 vinterløbere overvandt i dag hyggetrangen og fik nogle friske km i løbeskoene.
 

Vi spurgte Vicky Dannemand og Christina Vibjerg, der sad og nød en kop kaffe efter løbet, hvad der havde fået dem til at overvinde sofaen i dag: ”At der står en anden og venter på en” lød det samstemmigt fra de to kollegaer, der til dagligt arbejder hos Aarhus Kommune. ”Og så tænkte jeg faktisk også på den varme suppe i mål ” lød det fra Vicky Dannemand. Også den gode fornemmelse efter løbet blev nævnt som en vigtig motivationsfaktor. ”Og så kan vi med god samvittighed sidde foran fjernsynet og se håndbold i aften” afsluttede Christina Vibjerg.

Blandt deltagerne var også løbeklubben ”Rigtige mænd er business mænd”, der hopper i deres fineste klæder og både løber og cykler. De definerer en rigtig mand, som en der tager sig sammen og kommer ud af starthullerne. Udover god motion er målet med deres lille løbeklub at sprede glæde og give folk et smil op læben.
 

Sidste 100 meter inden afslutningen på atletikbanen i Ceres Park

Løbeklubben Rigtige mænd er business mænd


Dagens sidste løber i mål efterlyste med et stort grin nogle flere langsomme løbere. Hun kom i mål i tiden 1.14.06, hvilket heller ikke plejer at være nok til en sidsteplads. Der havde dog været energi nok til en flot spurt de sidste 100 meter mod mål sammen med dagens næstsidste løber.
    
Næste Vinterløb i rækken er Vinterløbet Hermans, der afholdes den 24. februar.


Et stort tillykke til de hurtigste:
5 km herre: Esben Hornum, Mo’s friends i tiden 16.04
5 km dame: Karen Ehrenreich i tiden 18.23
6,5 km trail herre: Rasmus Stagsted
6,5 km trail dame: Sofia Poulsen i tiden 29.15
10 km herre: Jakob Dybdal Abrahamsen, Restaureringseksperten, i tiden 33.01
10 km dame: Nanna Buch Pedersen, Europcar i tiden 37.24

Tjek dagens resultater her