Er det ikke dig, der er på plakaten?

  • Aarhus Motion
  • d. 15.11.18

Er det ikke dig, der er på plakaten?

Når man deltager i BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, kan det kaste mange sjove oplevelser og kommentarer af sig.

Det fandt Lars Mikkelsen ud af efter, at han og hans løbebuddy havde givet grønt lys til, at Aarhus Motion måtte bruge et pletskud af de to herrer, der lige var kommet over målstregen.

”Det er ikke løgn, når jeg siger, at de første 100 har henvendt sig” fortæller en overrasket Lars Mikkelsen. Henvendelserne er væltet ind både på de sociale medier, SMS og ude i det virkelige liv. ”Folk ved busstoppestederne spørger, om det ikke er mig, der er på plakaten – og senest var det min nevø på 8 år, der spottede mig i byen”.
 

Som det fremgår af løbetøjet, er Lars Mikkelsen og Henrik Mølgaard begge aktive i det aarhusianske løbefælleskab RUNAAR, der hvert år leverer et af de heppespots på ruten, som har ry for at give deltagerne allermest gåsehud. Der bliver hverken sparet på high fives, tilråb, bølgegang eller konfetti. Lars Mikkelsen fortæller; ”Hos RUNAAR glæder vi os hvert år til Aarhus City Halvmarathon og sætter vores løbemål ud fra datoen.”
 

RUNAAR er et gratis aarhusiansk løbefælleskab, hvor Lars og de øvrige glade løbere mødes i Skanseparken hver mandag og onsdag kl. 18:00.

For den entusiastiske løber blev både løbefællesskabet RUNAAR og BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon starten på et nyt løbekapitel i hans liv. Han flyttede til byen for 8 år siden og har deltaget i det årlige halvmarathon alle 7 gange. Og selvom Lars er en beskeden vestjyde, så gennemførte han alligevel en flot ironman i København i 2016.