Slide background

DATE

SUNDAY 30. APR

TIME

KL. 09:30

PLACE

SYSTEMATIC, Søren Frichs Vej

DISTANCE

7.5 KM & 15 KM

PRAKTISK INFO


Lokation: Systematic A/S, Søren Frichs Vej 39, 8000 Aarhus C

Kl: 09.30

Max løbetid: 2 timer

(Praktisk info er med forbehold for ændringer i programmet)


AFHENTNING AF STARTNUMRE

Du har mulighed for at afhente dit startnummer på dagen fra kl. 08.00
 

T-SHIRT

Er du tilmeldt alle 4 Vinterløb har du mulighed for at afhente din T-shirt sammen med dine startnumre på løbsdagen fra kl. 08.00

OBS: Tilmelder du dig alle 4 løb af flere omgange, skal du tilmelde dig via samme profil og deltagernavn for at kunne modtage T-shirten.RUTER

Ruten er flad som en pandekage og præcist opmålt af en repræsentant fra Dansk Atletik Forbund, så du kan få den mest præcise tid. 

Du vil undervejs blive introduceret for det fantastiske område omkring Brabrandstien. En perfekt rute til at få fart i benene og teste sko, tøj og energi.

Vi giver den max gas for at give dig en unik løbeoplevelse og et fedt setup. Noget af det sværeste er at ramme dagen, når det gælder - du har måske trænet hårdt, trodset slud, blæst og regn men er stadig i tvivl.
 
GARDEROBE

Det er gratis at indlevere tasker, jakker mm. i garderoben. Det er dog på eget ansvar, men garderoben er hele tiden bemandet.BAD OG OMKLÆDNING

Der er ikke mulighed for at tage bad til løbet.
 VÆSKEDEPOTER

Der er 2 væskedepoter på 15km ruten. De er placeret ved ca. 6 og 12km. (Indeholder vand og energidrik fra High5. Der er energi gel v. 6km også)

Der er ét depot på 7,5km ruten. Placeret ved ca. 4,5km (Indeholder vand og energidrik fra High5)


HUNDE

Det er ikke tilladt at medbringe hunde af hensyn til øvrige deltagere.


SÅDAN REGISTRERES DIN TID

Chip: Sluttiden bliver registret automatisk med chip, som sidder bagpå dit startnummer.

Brutto tid: Fra startskuddet lyder til du løber i mål.

Netto tid: Fra du passerer startstregen, til du løber i mål.

Startnummeret skal bæres synligt foran på din T-shirt, det må ikke bøjes eller bukkes.
 


REFUNDERING/VIDERESALG AF STARTNUMRE

Deltagelse i løbet sker på eget ansvar. Deltagergebyret refunderes ikke, og kan ikke overføres til året efter. Tilmelding er bindende og tilmeldingsgebyret kan ikke kræves tilbagebetalt. Dette gælder også, såfremt at løbet aflyses eller afbrydes i tilfælde af force majeure. T-shirt fremsendes ikke. 

Det er tilladt at overdrage eller videresælge sit startnummer. Det er dog ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark ifølge "Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer", og derfor tager Aarhus Motion skarpt afstand til dette! Hvis dette forekommer, forbeholder Aarhus Motion sig retten til at annullere startnummeret, og dermed fjerne deltageren fra startlisten. I tilfælde af force majeure kan startgebyret ikke kræves tilbagebetalt.