Slide background AFLYST - Vinterløbet - Brabrand 2020

DATE

SUNDAY 29. MAR

TIME

KL. 10:00

PLACE

ENGDALSVEJ 84, 8220 BRABRAND

DISTANCE

5 KM, 10 KM & 15 KM

VINTERLØBET BRABRAND - ÅRETS HURTIGSTE RUTE!

Årets sidste vinterløb har start- og målområde ved Brabrand Hallen og er kendt for dens lynhurtige rute rundt på den flade Brabrandsti - også kaldet Aarhus-klassikeren indenfor løberuter. Løbet er derfor en oplagt mulighed for at sætte nye personlige rekorder. Efter løbet er der mulighed for at hygge sig over en kop varm kaffe og nyde den gode efterløbs-stemning.

 


GENERELT FOR VINTERLØBENE -  FIRE UNIKKE LOKATIONER

For 37. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2020 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, hvor mange løb du tilmelder dig.

Vinterløbene kan være dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. De er en unik mulighed for at holde sig motiveret i de mørke måneder og sikre, at man kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så man er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, man deltager i. Alle fire vinterløb byder på de traditionelle 5 og 10 km og en 15 km distance til Vinterløbet i Brabrand. 
 


RUTERNE - 5, 10 OG 15 KM

Ruterne til Vinterløbet Brabrand tager hele Brabrandstien i brug og byder på smukke ruter langs selve søen. Starten går ved Brabrandhallen, hvorefter løberne bliver ført gennem det rolige villakvarter omkring Engdalsvej og ned til selve søen. Den populære 15 km rute er en oplagt træningstur, hvis du overvejer eller allerede er tilmeldt et halvmarathon i foråret. På den sidste del af ruten samles alle løberne til et stemningsfuldt fælles opløb foran hallen.

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund (DAF). 
 

FARTHOLDERE

Til vinterløbene finder du vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5, 10 eller 15 km vil der være fartholdere.BØRN DELTAGER GRATIS

Der er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. tilmeldt voksen.

FÅ GLADERE KOLLEGAER
Motion og frisk luft giver mere energi og overskud - både fysisk og mentalt. Vinterløbene er en oplagt mulighed for at mødes med kollegaerne til en hyggelig og anderledes dag i motionens tegn. At have et løb i kalenderen er en kæmpe motivation for at snøre løbeskoene i hverdagen - eventuelt sammen med kollegaerne i slutningen af arbejdsdagen. Så hiv fat i kollegaerne og giv dem mulighed for at få en god og aktiv start på 2020.
 


 

DATOER

D. 26/1 - 2020 - Ceres Park

D. 23/2 - 2020 - Aarhus Ø

D. 15/3 - 2020 - Hermans (Tivoli Friheden)

D. 29/3 - 2020 - Brabrand Hallen

 

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Er du tilmeldt alle fire vinterløb, får du en lækker Vinterløbs-T-shirt. Derudover får du udleveret alle 4 startnumre på én gang, så du er klar til næste løb.

OBS: Tilmelder du dig alle 4 løb af flere omgange, skal du tilmelde dig via samme profil og deltagernavn for at kunne modtage T-shirten.

 


DETTE FÅR DU TIL ALLE VINTERLØB:

  • Snack
  • Gode og forskellige ruter, som er DAF-opmålte
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt


ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN. 
OBS. PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER KL. 12.00 D. 28/3.

Included

T-SHIRT

Great race T-shirt for the first 1250 participants registered to all four winter races

SNACK

A nice snack and fresh fruit from Løvbjerg after finishing the race

RUTE

Probably the fastest route in town – an Aarhus classic!


5 KM, 10 KM, 15 KM
5 km

Price per participant
Through Mar 28, 2020 11:59 169.00 DKK + fee
From Mar 28, 2020 12:00 250.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant
Alle fire vinterløb + T-shirt
5 km

Price per participant
Price 599.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5.00 DKK.