Slide background Vinterløbet - Aarhus Ø 2020

DATE

SUNDAY 23. FEB

TIME

KL. 10:00

PLACE

AARHUS Ø - VED AARHUS ROKLUB, KYSTPROMENADEN

DISTANCE

5 KM & 10 KM

VINTERLØBET AARHUS Ø - NYHED!Oplev Aarhus fra en helt ny vinkel. Årets andet vinterløb skydes i gang på Aarhus' nye spændende bydel, Aarhus Ø, med base ved Aarhus Roklub. Det første vinterløb med et 'isbjerg' - glæd jer til to nye ruter, der byder på både sightseeing rundt mellem Aahus' nye ikoniske bygninger på Aarhus Ø og masser af havudsigt. 10 km deltagerne får desuden en flot tur rundt i skønne Riis Skov.
 

GENERELT FOR VINTERLØBENE - FIRE UNIKKE LOKATIONER

For 37. år i træk har Aarhus Motion æren af at kunne indbyde til vinterløb, hvor alle kan deltage uanset niveau. Vinterløbene er både for den seriøse løber, der vil sætte en ny PR og for motionisten, som bare løber for sjov og for motionens skyld. I 2020 vil der igen være fire unikke vinterløb, og det er helt op til dig, om du tilmelder dig ét løb eller alle fire løb.

Vinterløbene er dit startskud til at komme godt i gang med det nye år. Det er en unik mulighed for at holde dig motiveret i de mørke måneder og sikre, at du kommer i god form til forårets mange løb. Løbene bliver afholdt på fire unikke lokationer, så du er garanteret en ny rute og ikke mindst en ny oplevelse for hvert løb, du deltager i. Alle fire vinterløb byder på de traditionelle 5 og 10 km og derudover er der en 15 km distance til det sidste Vinterløb i Brabrand.

Det er gratis deltagelse for børn under 15 år ifølge en voksen, som er tilmeldt. Børn tilmeldes på dagen, og der kan tilmeldes et barn pr. tilmeldt voksen.

 


5 OG 10 KM RUTER

5 km ruten starter ud med en tur op langs kystlinjen ved Riis Skov og tilbage igen – en strækning med masser af havudsigt og et kig forbi den hyggelige Træskibshavn.

10 km deltagernes første del af turen går i samme retning og byder dermed også på masser af havudsigt. De tager dog først en tur rundt i skønne Riis Skov og ned af Djævlebakken, inden Aarhus Bugten for alvor kan nydes på hjemvejen langs kystlinjen.

Begge ruter slutter af med en flot tur langs Aarhus Lystbådehavn og rundt mellem de imponerende, prisvindende boligbyggerier på Aarhus Ø. 

Ruterne er opmålt af certificeret opmåler fra Dansk Atletik Forbund (DAF).TAG BØRNENE MED TIL FASTELAVN

I samarbejde med Aarhus Ø byder Aarhus Motion i år velkommen til både beboere og løbsdeltagere til et hyggeligt fastelavns arrangement til Vinterløbet Aarhus Ø, hvor både børn og voksne er velkomne til at slå katten af tønden i hyggelige rammer. Læs mere om fastelavnsarrangementet her.
 

FARTHOLDERE

Til vinterløbene finder du vores gode team af fartholdere, som er klar til at hjælpe dig med at opnå din ønskede sluttid. Uanset om du deltager på 5 km eller 10 km, vil der være fartholdere.

 

FÅ GLADERE KOLLEGAER

Motion og frisk luft giver mere energi og overskud - både fysisk og mentalt. Vinterløbene er en oplagt mulighed for at mødes med kollegaerne til en hyggelig og anderledes dag i motionens tegn. At have et løb i kalenderen er en kæmpe motivation for at snøre løbeskoene i hverdagen - eventuelt sammen med kollegaerne i slutningen af arbejdsdagen. Så hiv fat i kollegaerne og giv dem mulighed for at få en god og aktiv start på 2020.


 

DATOER

D. 26/1 - 2020 - Ceres Park

D. 23/2 - 2020 - Aarhus Ø

D. 15/3 - 2020 - Hermans (Tivoli Friheden)

D. 29/3 - 2020 - Brabrand

 

T-SHIRT OG STARTNUMMER

Har du tilmeldt dig alle fire vinterløb, får du en lækker Vinterløbs-T-shirt. Derudover får du udleveret alle 4 startnumre på én gang, så du er klar til næste løb. Der er en T-shirt til de første 1250, som er tilmeldt alle 4 Vinterløb. 


DETTE FÅR DU:

  • Snack efter hvert løb
  • Gode og forskellige ruter, som er DAF-opmålte
  • Brutto/netto tid
  • Unikke løbsafslutninger
  • Frisk frugt 

ONLINE TILMELDING ER ÅBEN INDTIL KL. 08:00 PÅ LØBSDAGEN. 

OBS. PRISSTIGNING VED TILMELDING EFTER KL. 12.00 D. 22/2.
 

Included

T-SHIRT

Great race T-shirt for the first 1250 participants registered to all four winter races

SNACK

Coffee, Water and Fruit

ROUTE

Exiting route in Riis Skov and Aarhus Ø


Vinterløbet - Aarhus Ø 2020

Price per participant
Through Feb 22, 2020 11:59 169.00 DKK + fee
From Feb 22, 2020 12:00 250.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5.00 DKK.