Slide background

DATE

THURSDAY 22. APR

TIME

KL. 17:30

PLACE

Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft

DISTANCE

5 KM

Lokation: Ree Park Safari, Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft

Distancer: 5 km stafet og 5 km walk. Tilmeldte distancer kan ændres. For ændring af distance, send en mail til info@aarhusmotion.dk

Holdstørrelse: 3 deltagere pr. hold

Maks. antal hold: 300

Pris: 1399 kr. pr. hold. Ex. administrationsgebyr kr. 25,- pr. ordre. 

*Via din deltagelse i Safari-stafetten, donerer du gennem dit tilmeldingsgebyr 150 kr.  pr. hold til arbejdet med bevarelse af truede dyrearter. Cirka 25 af parkens 80 dyrearter indgår i særlige internationale avlsprogrammer af dyr, der enten har besvær med at yngle i fangeskab eller er udryddelsestruet i naturen. 
 


FÆRDES I PARKEN

Som deltager til Safari-Stafetten har I mulighed for at komme ud i parken fra kl. 10.00. Oplys dit navn i entréen. Det er ikke tilladt at færdes i parken efter kl. 19.30.


HVEM KAN TILMELDE SIG?

Det er kun firmaer, som kan tilmelde sig. 


KONCEPT

  • Stafet: Løber nummer 1 starter med at løbe turen på 5 km, hvorefter han giver depechen videre til løber nummer 2 osv. Alle 3 løbere får individuelle tider og en samlet holdtid. Sluttiden bliver registret automatisk med chip, som sidder i depechen. Engangsdepeche med chip udleveres i kuverten sammen med startnumrene. Tidtagning foregår med to chip, som sidder fast på depechen.
  • Walk: De 3 personer følges rundt på walkruten. En af de tre walkere holder depechen, som dermed tager holdets samlede tid.STARTNUMRE & DEPECHE

Et hold får en kuvert, hvori der er 3 startnumre og en depeche. Depechen er en engangs-depeche, som skal rulles. I depechen er der en chip, som tager holdets tider. Du kan afhente jeres kuvert på dagen i start/mål området til Safari-stafetten. 

OBS! Husk at køre i god tid. Vejene ud til Ree Park er meget små, så det kan tage lang tid at komme ud til Safari parken. 
 


EGEN MAD OG DRIKKEVARER

Det er desværre ikke muligt at medbringe egen mad og drikkevarer i bygningen, hvor der serveres aftensmad. I er velkommen til at have snacks eller lignende med og nyde ude i start- og målområdet. I forbindelse med Safari-Stafetten vil der være inkluderet mad og 1 drikkevare pr. person. Derudover kan flere drikkevarer købes i parken.
 BAD & OMKLÆDNING

Der er desværre ingen badefaciliteter til Safari-Stafetten. 
 


RUTEN

Safari-stafetten er et oplevelsesløb, så det vil på nogle områder adskille sig fra Aarhus Motions øvrige arrangementer. Ruten er ikke DAF opmålt, hvilket betyder at ruterne ikke er nøjagtig 5 km. 
 


KLAPVOGNE, BARNEVOGNE MM.

Det vil det ikke være muligt at medbringe klapvogne, løbevogne, kørestole mm, da ruten foregår inde i Ree Park, hvor stierne og træbroerne er forholdsvis smalle.


HUNDE

Det er ikke tilladt at medbringen hunde til Safari-stafetten, og det er ikke muligt at tage hunde med ind i parken. Ree Park har en 'hundeparkering', hvor din hund kan være i et bur, hvis du er nødsaget til at medbringe den.


SÅDAN TILMELDER DU DIG:

Online tilmelding kan kun ske på www.aarhusmotion.dk eller i Aarhus Motions app.

Hvis du ikke allerede har deltaget i et af Aarhus Motions arrangementer, så start med at oprette en profil. Det er vigtigt, at profilen oprettes med korrekte oplysninger. Profiloplysningerne er vores mulighed for at kunne kontakte dig. Der er altid mulighed for at ændre i oplysninger.

Hvis du allerede har en profil hos Aarhus Motion, så start med at logge ind. Har du glemt dit password, så kan vi sende dig et nyt. Husk at tjekke at det er de korrekte oplysninger, der står på din profil. Det vil sige adresse, alder, e-mail etc…

Oplysninger på profil: Fornavn, efternavn, køn, fødselsår, firmanavn, e-mail og mobil nr.

Oplysninger på tilmeldte: Fornavn og efternavn, men dette behøves ikke indtastes. 
 


TIDTAGNING

I får en individuel tid samt holdets samlede løbstid.

Startnummeret skal bæres synligt foran på din T-shirt, det må ikke bøjes eller bukkes.
Holdets tid kan ses på www.aarhusmotion.dk. Det er også muligt at få resultaterne på SMS - dette skal tilkøbes ved online tilmelding.
 


VIDERESALG AF STARTNUMRE

Det er ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark ifølge "Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer", og derfor tager Aarhus Motion afstand til dette! Hvis det forekommer, forbeholder Aarhus Motion sig retten til at annullere startnummeret, og dermed fjerne deltageren fra startlisten. Videresælges startnummeret må prisen ikke overstige anskaffelsesprisen. 


ØVRIGT

Deltagelse i Safari-stafetten sker på eget ansvar. Deltagergebyret refunderes ikke og kan ikke overføres til året efter. Det er tilladt at overdrage eller videresælge sit startnummer. I tilfælde af force majeure kan startgebyret ikke kræves tilbagebetalt. Tilmeldingen er bindende. Tilmeldingsgebyret kan ikke kræves tilbagebetalt. Dette gælder også såfremt løbet aflyses eller afbrydes i tilfælde af force majeure.