Slide background

DATE

THURSDAY 22. APR

TIME

KL. 17:30

PLACE

Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft

DISTANCE

5 KM

SAFARI-STAFETTEN - EN VILD OPLEVELSE MED KOLLEGAERNE

Arrangementet aflyses desværre i 2021. Vi vender stærkt tilbage i år 2022. Alle deltagere har fået direkte besked.

Se en arktisk ulv i øjnene eller løb side om side med blandt andet den amerikanske bison, bongo antilopen og det sorte næsehorn i Ree Park Safari. Til Safari-Stafetten kommer du helt tæt på dyrenes verden, når du sammen med dine kollegaer begiver dig ud på en 3 x 5 km stafet i og omkring Ree Park Safari. Aftenen sluttes af med en kulinarisk buffet og hyggeligt samvær med kollegaerne.


ÅRETS SJOVESTE FIRMAARRANGEMENT

Til Safari-Stafetten inviterer vi dig og dine kollegaer til et anderledes firmaarrangement i dyrenes verden. Kontoret skiftes ud med safariparken på Djursland og hverdagens vante opgaver byttes ud med en 5 km stafet eller en 5 km walk rundt i og omkring Ree Park Safari. I bestemmer selv, om I vil tilbringe hele dagen i parken eller først kommer efter arbejde.

Løbet er muliggjort gennem et samarbejde mellem Aarhus Motion, Ree Park Safari og Karen Blixen Camp


REE PARK SAFARI BYDER PÅ EN LÆKKER GRILLBUFFET

Den naturskønne safaripark på Djursland danner de eksotiske rammer for Safari-Stafetten, hvor du på din løbe- eller gåtur kommer til at møde vilde dyr fra ikke mindre end 4 forskellige kontinenter.

Efter stafetten står den afslapning i den flotte stationsbygning, Central Station, hvor der opstilles en lækker buffet med forskellige slags kød og salater. 

I løbet af aftenen vil der være noget underholdning i form af fx musik, trylleshow eller andet. 
VÆLG MELLEM LØB ELLER WALK

Et stafethold består af 3 personer, der hver løber 5 km. Løber 1 overdrager depechen til løber 2 osv. Er du mere til en gåtur rundt i parken, så har du mulighed for at vælge en 5 km walk.

RUTEN

Stafetruten starter ud med 2 smukke km i den djurske natur, hvorefter den fører ind i selve parken. Her når du lige at få et strejf af Nordamerika, inden turen går videre til den smukke afrikanske savanne, hvor girafferne strækker hals side om side med de kæmpestore næsehorn, der dovent følger med på sidelinjen. Inde i parken løber du på brede stier og broer, som fx ved Katanga Hill, hvor du fra de lange træbroer kan få et kig direkte ned i løvens gab.


STØT DE TRUEDE DYREARTER

Aarhus Motion har siden 2015 i samarbejde med Ree Park, samlet penge til Ree Parks arbejde for at bevare truede dyrearter. Som deltager i Safari-stafetten kan du deltage med god samvittighed på flere fronter. Udover at have fået pulsen op og rørt benene, bidrager du til Ree Parks arbejde med at beskytte truede dyrearter. 150 kr. af deltagergebyret går ubeskåret til Ree Parks Karen Blixen Camp i Kenya.

Karen Blixen Camp Trust støtter og driver en række aktiviteter i Kenya som alle målrettet arbejder for beskyttelse at dyrene og deres natur i det storslåede Masai Mara, herunder f.eks. krybskytte bekæmpelse og ’human wildlife konflikt håndtering’, uddannelse af lokal befolkning, skovplantnings projekter og meget meget mere. Igennem KBCT kan vi garantere at støtten går ubeskåret til naturbevarelsesprojekterne og ikke ædes op af administration under vejs.


DET FÅR I:

  • En fantastisk dag/aften med dine kollegaer
  • Fri adgang til parken fra kl. 10.00
  • En enestående løbe-/gåtur på 5 km
  • Professionel tidtagning
  • Væskedepot
  • Lækker grillbuffet i ægte safari-stil
  • 1 stk. drikkevare pr. deltager til maden (øl/vand/vin)


VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL EN HYGGELIG DAG MED MASSER AF OPLEVELSER!


Safari-Stafetten 2021

Price per team
Price 1,399.00 DKK + fee
Fee (per order): 25.00 DKK

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 15.00 DKK.