Slide background Safari-Stafetten 2019

DATO

FREDAG D. 26. APR

TID

KL. 17:30

STED

STUBBE SØVEJ 15, 8400 EBELTOFT

DISTANCE

5 KM

SAFARI-STAFETTEN - EN VILD OPLEVELSE MED KOLLEGAERNE

Se en arktisk ulv i øjnene eller løb side om side med blandt andet den amerikanske bison, bongo antilopen og det sorte næsehorn i Ree Park Safari. Til Safari-Stafetten kommer du helt tæt på dyrenes verden, når du sammen med dine kollegaer begiver dig ud på en 3 x 5 km stafet i og omkring Ree Park Safari. Aftenen sluttes af med en kulinarisk buffet, hyggeligt samvær med kollegaerne samt muligheden for at vinde en rejse til Karen Blixen Camp i Kenya.


ÅRETS SJOVESTE FIRMAARRANGEMENT

Safari-Stafetten er et helt nyt koncept, hvor du og dine kollegaer inviteres til et anderledes firmaarrangement i dyrenes verden. Kontoret skiftes ud med safariparken på Djursland og hverdagens vante opgaver byttes ud med en 5 km stafet eller en 5 km walk rundt i og omkring Ree Park Safari. I bestemmer selv, om I vil tilbringe hele dagen i parken eller først kommer efter arbejde.

Løbet er muliggjort gennem et samarbejde mellem Aarhus Motion, Ree Park Safari, Karen Blixen Camp, KLM og Africa Tours


REE PARK SAFARI BYDER PÅ EN LÆKKER GRILLBUFFET

Den naturskønne safaripark på Djursland danner de eksotiske rammer for Safari-Stafetten, hvor du på din løbe- eller gåtur kommer til at møde vilde dyr fra ikke mindre end 4 forskellige kontinenter.

Efter stafetten står parkens forskellige tematiserede festlokaler klar, som fx Deadwood Saloon, der er cowboy og western inspireret eller Fly Camp, der er en stor tipi, der indvendigt er dekoreret med masker og dyreskind. Her kan I nyde en lækker grillbuffet, imens I kan snakke om dagens oplevelser i safariparken.

Menuen står på: Spyd med oksekød, kyllingefilet, Ree Park pølser m. ramsløg og bacon. Sæsonens salat, pastasalat, ristede petitkartofler, barbecuesauce. Brød fra vores stenovn med kryddersmør.
VÆLG MELLEM LØB ELLER WALK

Et stafethold består af 3 personer, der hver løber 5 km. Løber 1 overdrager depechen til løber 2 osv. Er du mere til en gåtur rundt i parken, så har du mulighed for at vælge en 5 km walk.

RUTEN

Stafetruten starter ud med 2 smukke km i den djurske natur, hvorefter den fører ind i selve parken. Her når du lige at få et strejf af Nordamerika, inden turen går videre til den smukke afrikanske savanne, hvor girafferne strækker hals side om side med de kæmpestore næsehorn, der dovent følger med på sidelinjen. Inde i parken løber du på brede stier og broer, som fx ved Katanga Hill, hvor du fra de lange træbroer kan få et kig direkte ned i løvens gab.


STØT DE TRUEDE DYREARTER

Aarhus Motion har siden 2015 i samarbejde med Ree Park, samlet penge til Ree Parks arbejde for at bevare truede dyrearter. Som deltager i Safari-stafetten kan du deltage med god samvittighed på flere fronter. Udover at have fået pulsen op og rørt benene, bidrager du til Ree Parks arbejde med at beskytte truede dyrearter. 150 kr. af deltagergebyret går ubeskåret til Ree Parks Karen Blixen Camp i Kenya.

Karen Blixen Camp Trust støtter og driver en række aktiviteter i Kenya som alle målrettet arbejder for beskyttelse at dyrene og deres natur i det storslåede Masai Mara, herunder f.eks. krybskytte bekæmpelse og ’human wildlife konflikt håndtering’, uddannelse af lokal befolkning, skovplantnings projekter og meget meget mere. Igennem KBCT kan vi garantere at støtten går ubeskåret til naturbevarelsesprojekterne og ikke ædes op af administration under vejs.


DEN VILDESTE PRÆMIE!

Blandt alle deltagende hold trækkes der lod om en tur med Africa Tours for 3 personer til Karen Blixen Camp i Kenya. Her overdrages det indsamlede beløb fra Safari-stafetten til Karen Blixen Camp Trust, hvorefter der venter fire fantastiske safaridage i Mara North – et af Kenyas dyrerigeste områder. Og her er der mulighed for at komme helt tæt på dyrene, da al safarikørsel er i åbne firehjulstrækkere. Opholdet er inkl. fly t/r, ophold inklusiv forplejning og masser af safari. Præmien kan ikke omveksles til kontanter.


DET FÅR I:

  • En fantastisk dag/aften med dine kollegaer
  • Fri adgang til parken fra kl. 10.00
  • En enestående løbe-/gåtur på 5 km
  • Professionel tidtagning
  • Væskedepot
  • Lækker grillbuffet i ægte safari-stil
  • 1 stk. drikkevare pr. deltager til maden (øl/vand/vin)
  • Deltagelse i lodtrækningen om den store hovedpræmie: En rejse for tre til Karen Blixen Camp i Kenya, Afrika.


VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL ANDEN UDGAVE AF SAFARI-STAFETTEN


Safari-Stafetten 2019
5 km

Pris pr. hold
Til og med 25. apr 2019 1.399,00 DKK + gebyr
Håndteringsgebyr: 25,00 DKK

Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 15,00 DKK.