Riis Skov Trail TIRSDAG D. 02. MAJ

DATO

TIRSDAG D. 02. MAJ

TID

KL. 18:00

STED

RIIS SKOV, AARHUS N

DISTANCE

4,5 KM, 7,5 KM & 12 KM

NYHED! FORÅRSTRAIL I RIIS SKOV
 

Maj måned er den ultimative forårsmåned. Det er her, der tages forskud på sommeren og alt springer ud – lige fra ramsløgene til bøgen og de hvide løbeben. Løbet er en tirsdag aften, så det er nemt at mødes efter læsegruppe eller arbejde. 

 

I BYEN, GENNEM SKOVEN, LANGS KYSTEN

Riis Skov Trail har det hele. Med start- og målområde i selveste Aarhus C, behøver du ikke bevæge dig flere kilometer uden for byen for at finde et på én gang smukt og udfordrende trailterræn. Riis Skov byder både på strand, brede skovstier, smalle spor med rødder og sten og ikke mindst den berygtede djævlebakke.

 

 


VÆLG MELLEM 4,5 ELLER 7,5 - 12 KM

Vi har fundet mange små stier, som vi slet ikke vidste fandtes og fundet frem til to fede ruter – en på 4,5 km og en på 7,5 km. Unikt for 7,5 km ruten gælder, at du har mulighed for at slutte af med 4,5 km ruten, så du i alt løber 12 km.
 

  • 4,5 km ruten
    Ruten hvor alle kan være med, da den både er kort og ikke så bakket. Vælg denne rute, hvis du bare må en tur ned at løbe på stranden og i det hele taget synes, at det er udfordrende med et varieret underlag. Udover sand byder ruten på skovstier, brosten og trapper. Hvis du tilmelder dig 4,5 km ruten, har du ikke mulighed for at løbe 7,5 km distancen.

 

  • 7,5 – 12 km ruten
    Hvis du er til bakker, så vælg denne distance – vi lover, du nok skal få sved på panden efter at have besteget bl.a. den berygtede djævlebakke. Derudover byder den på lidt mere vildt terræn end den korte rute. Vil du ikke gå glip af noget? Så vælg at fortsætte ud på 4,5 km ruten efter at have været inde og vende i målområdet efter de 7,5 km - på den måde kommer du i alt op på 12 km. Du tager først stilling på dagen, om du vil løbe 12 km, så du skal blot tilmelde dig 7,5 km distancen.

 

 


 

START- OG MÅLOMRÅDE

Vi mødes på den grønne plads med fitness redskaberne i den sydlige del af Riis Skov. Et smukt område hvor skoven, byen og det nye havnemiljø mødes. I start- og målområdet vil der være mulighed for at købe en grillpølse (OBS se nedenfor) eller slå sig ned i græsset med sin medbragte picnickurv. Aftenerne er for alvor ved at blive lange og lyse, så du kan lige nå at nyde den sidste sol og senere silhuetten af Aarhus Ø i aftenslysets skær.

 

NYT! Vores grillmester har været nødt til at melde afbud, MEN vi har lavet en aftale med Fredes Flyvende Tallerken om, at vi kan bestille deres lækre sandwich til kun 50 kr (normalprisen er 65 kr.). I bestiller direkte hos Fredes Flyvende Tallerken på 8616 9257 og betaler via mobile pay: 61609257. Vi sørger for levering i målområdet. OBS: Husk, hvilke sandwich du har bestilt!

Bestil indtil mandag den 1. maj kl. 21.00RIIS SKOV

Riis Skovs historie går langt tilbage og der er mange historier tilknyttet til skoven.

Den mest sejlivede er, at det var spanske soldater, der i 1808 i forbindelse med Napoleonskrigene tog ramsløgene med. De skulle dog have været i skovbunden langt tid før - soldaterne brugte dem til gengæld som lægeurter. Ramsløgene smager af en mellemting mellem forårsløg og hvidløg og især de spæde skud er velegnede til alt fra pesto til supper.

I 1800 tallet blev skoven anvendt til forlystelser og både Sjette Frederiks Kro og Vandrehjemmet er levn fra en tid, hvor der om sommeren var musik og serveringer ikke mindre end tre steder i skoven. Nogle af de store egetræer i skoven går helt tilbage til den tid, da de er over 200 år gamle. HVAD ER TRAILLØB?

Med trailløb kommer du både ud i naturen og får en varieret træning, hvor benmusklerne og balance udfordres på en anden måde end ved almindlig løb. Det er en god måde at træne intervaller på helt uden du opdager det, da pulsen helt naturligt kommer op i det røde felt pga. terrænet. 

 

 

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE JER VELKOMMEN TIL DET FEDESTE FORÅRSTRAIL

 

ONLINETILMELDINGEN LUKKER KL. 12 PÅ DAGEN

Priser

Distance Pris Prisstigning
Deltagerpris 145,00 DKK Ingen

Club Aarhus Motion

Periode Point
10. marts 2017 - 31. marts 2017 500
01. april 2017 - 02. maj 2017 250

Administrationsgebyr 10,00 DKK pr. person. Mulighed for tilkøb af resultat-SMS à 5,00 DKK.