Slide background REMA 1000 Løber 2020

DATE

WEDNESDAY 30. SEP & THURSDAY 01. OCT & TUESDAY 06. OCT & THURSDAY 08. OCT

TIME

KL. 17:30

PLACE

STAVTRUP, TRANBJERG, SKOVBY & SOLBJERG

DISTANCE

5 KM


REMA 1000 LØBER 
- løb med, når vi løber med start fra din lokale REMA 1000

 

SES VI HOS DIN LOKALE REMA 1000?
Kom med, når vi afholder REMA 1000 Løber i dit nabolag! REMA 1000 Løber er et nyt koncept, hvor vi løber en 5 km rute med start fra din lokale REMA 1000. Udover at være en god mulighed for at få motion og udfordre naboerne på vejen, så støtter du via din deltagelse en lokal forening. Måske drømmer den lokale idrætsforening om et socialt arrangement eller fodboldholdet trænger til nye trøjer. Foreningen tjener penge ved at hjælpe til med afholdelsen af løbet. Du kan se hvilken lokal forening, der hjælper til i dit område under hvert løb. 

REMA 1000 Løber er for alle, så tag hele familien og alle naboerne med! Lav en familiedyst eller bliv din lokale REMA 1000's ukronede løbekonge eller -dronning. 

Covid 19-restriktioner: Vi tager selvfølgelig alle nødvendige forbehold for at minimere risikoen for smitte med Covid-19.

Skal I løbe sammen? For at overholde forsamlingsforbuddet bliver alle deltagere delt op i startgrupper. Vil du gerne være sikker på at løbe sammen med din nabo, datter eller andre, så angiv samme forventet løbstid i tilmeldingen, så kommer I i samme startgruppe. I skal i så fald angive den langsomste forventede tid.

Medalje: Der er medaljer til alle tilmeldte børn.

Tidtagning: Der er tidtagning til løbet
 

REMA 1000 LØBER I STAVTRUP
Glæd jer til masser af højdemeter og en flot tur på Brabrandstien


Dato: 30. september
Starttid: 17.30
Sted: På parkeringspladsen ved Højvangskolen overfor REMA 1000
Distance: 5 km

Ruten: 
Ruten i Stavtrup starter ned ad bakke via Klokkeskovvej og Jarlsmindevej i retningen af Brabrandstien. Herefter flader det ud, og du løber langs den smukke Brabrandsti indtil Haveforeningen Sølyst, hvor ruten drejer til højre ind gennem det lille stykke skov ved Motorvejen. På den sidste kilometer skal formen for alvor testes på en hård stigning op ad Ormslevvej.

Støt: Forening følger


REMA 1000 LØBER I TRANBJERG
- En dejlig flad rute rundt på cykelstierne i Tranbjerg City

Dato: 1. oktober
Starttid: 17.30
Sted: Ved cykelstien bagved Tranbjerg Skole
Distance: 5 km

Ruten: 
Ruten starter på cykelstien bagved Tranbjerg skole og følger stien hen til viadukten under Landevejen med et hurtigt kig op til Tranbjerg kirke. Herefter fortsætter du forbi fodboldbanerne og Grønlykke Skolen for at tage en tur rundt i Grønlykke Villakvarter.

På tilbagevejen runder du igen Grønlykke Skolen, denne gang nedenom, og fortsætter i retningen af Trankærgårdsvej. Ved den grønne plads med volden kan du næsten skimte Tranbjerg Skolen og dermed mål og sætte de sidste kræfter ind.

Støt: AIA Tranbjerg

 

REMA 1000 LØBER I SKOVBY
- En varieret rute med en flot udsigt udover markerne og et møde med Jyllands første cykelrundkørsel

Dato: 6. oktober
Starttid: 17.30
Sted: På parkeringspladsen ved Skovbyskolen lige overfor REMA 1000
Distance: 5 km

Ruten: 
Ruten starter på parkeringspladsen på skolen, lige over for REMA 1000, hvorefter du løber ned bag skolen og op til Østergårdsstien ved Klank hallen. Her løber du langs Østergårdsstien og ned af Vester Allé, hvor du krydser ind igennem Skovby Nygaard ad Enghaven og Jyllands første cykelrundkørsel. Fra rundkørslen ved Smedeskovvej løbes langs skovstien ved markerne ved Christinedal.

Den sidste kilometer løbes langs stierne op og krydser Hørslevvej og ned forbi Sognegården. Herefter kan slutspurten sættes ind i tunellen under Skovlundvej og direkte i mål ved skolen igen.

Støt: Skovby IF


 

 REMA 1000 LØBER I SOLBJERG
Glæd jer til en flot, grøn og relativ flad rute, hvor alle kan være med


Dato: 8. oktober 2020
Starttid: 17.30
Sted: Ved REMA 1000 på Solbjerg Hedevej
Distance: 5 km

Ruten:
Ruten i Solbjerg byder på cykel- og grusstier i og langs Solbjerg Skov. Du starter med at løbe ned langs hundeskoven og stien langs Gammel Horsensvej. Herefter løber du en runde op i den nordlige ende af skoven og retur via Tisetvej. Det sidste stykke krydser skråt ind gennem den sydlige del af skoven og retur langs østsiden af hundeskoven. 

Vidste du, at Solbjerg skov er en ung skov, da det første træ blev plantet i 2001.

Støt: Forening følger


REMA 1000 Løber 2020

Voksen: Price per participant
Price 150.00 DKK + fee
Barn (u. 15 år): Price per participant
Price 85.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant