Slide background Ree Park Safari Run 2021 REGISTER NOW!

DATE

SATURDAY 02. OCT & SUNDAY 03. OCT

TIME

KL. 10:00

PLACE

REE PARK SAFARI, 8400 EBELTOFT

DISTANCE

3 KM, 5 KM & 10 KM

PRAKTISK INFO

Lokation: Ree Park Safari, Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft

Distancer: 3, 5 og 10 km. Tilmeldte distancer kan ændres. For ændring af distance, log ind på din profil og find din tilmelding under 'Mine billetter'

Pris: Voksne kr. 269,- / Børn kr. 169,- (Fra 3-14 år)

Ex. administrationsgebyr kr. 10,- pr. tilmeldt deltager.

 • Familie, venner og bekendte, som ikke skal deltage i løbet, kan besøge parken for en reduceret pris. (Disse biletter kan kun købes gennem et specielt link som udsendes til alle tilmeldte).

 • Pris indgang til parken: Voksne: 152 kr. Børn: 88 kr.

 • Børn fra 0 - 2 år kan deltage gratis med en voksen. (Der medfølger ikke en T-shirt ved gratis tilmeldelse).

*Via din deltagelse i Ree Park Safari Run, donerer du gennem dit tilmeldingsgebyr 50 kr. (voksne) / 30 kr. (børn) til arbejdet med bevarelse af truede dyrearter. Cirka 25 af parkens 80 dyrearter indgår i særlige internationale avlsprogrammer af dyr, der enten har besvær med at yngle i fangeskab eller er udryddelsestruet i naturen. AFHENTNING AF STARTNUMRE

Du har mulighed for at afhente dit startnummer og T-shirt hos Aarhus Motion inden løbet.

Tidspunkter for afhentning: 

 • Onsdag den 29. september fra kl 14.00 til kl. 18.00
 • Torsdag den 30. september fra kl 14.00 til kl. 18.00

Adressen er Søren Nymarks Vej 15, 8270 Højbjerg.

Derudover har du også mulighed for, at afhente dit startnummer og T-shirt på dagen til Ree Park Safari Run fra kl. 8.30. Vi opfordrer dog til, at startnumre og T-shirts bliver afhentet inden løbet, for at undgå for lang ventetid i udleveringen på løbsdagen.   

OBS!! HUSK at køre i god tid. Vejene ud til Ree Park er meget små, så det kan tage lang tid at komme ud til Safari parken. OMBYTNING AF T-SHIRTS

Vi laver ombytning af T-shirts fra kl. 11.00 på løbsdagen. OBS! Der er begrænsede størrelser tilbage. I skal bare medbringe jeres T-shirt (ubrugt naturligvis) RUTEN

Ree Park Safari Run er et oplevelsesløb, så det vil adskille sig på nogle områder fra Aarhus Motions øvrige arrangementer. Ruten er ikke DAF opmålt, hvilket betyder at ruterne ikke er nøjagtig 3, 5 eller 10 km. Vi opfordrer til, at du nyder din løbetur i Ree Park istedet for at holde øje med dit GPS ur.

Da der er mange deltagere til dette arrangement, betyder det at det vil strække sig over en længere tidsperiode. Det er derfor vigtigt, at 3 og 5 km løberne bedes tage hensyn til 10 km løberne, som stadig bevæger sig rundt på ruten i parken, når 3 og 5 km er kommet i mål og efterfølgende begynder at trække ind i parken igen. Der vil være helt fri på passage på alle stierne i parken fra kl. 12.30.


KLAPVOGNE, BARNEVOGNE MM.

 • 3 km: Ruten foregår inde i Ree Park, hvor stierne og træbroerne er forholdsvis smalle, samtidig med er der mange løbere tilmeldt til arrangementet. Hvis du har planer om at medbringe en klapvogn eller barnevogn er det meget vigtigt, at du hele tiden tager hensyn til bagfrakommende løbere! Hold dig hele tiden i højre side på ruten og samtidig skal du starte allerbagerst i startgruppen.
 
 • 5 og 10 km: Det vil ikke være muligt at medbringe klapvogne, løbevogne, kørestole mm. Der er en meget smal passage på vej ind i Ree Park for 5 og 10 km løbere. Der er desværre ikke plada til en babyjogger eller andre køretøjer.


HUNDE

Det er ikke tilladt at medbringen hunde til Ree Park Safari Run, og det er ikke muligt at tage hunde med ind i parken. Ree Park har en 'hundeparkering', hvor din hund kan være i et bur, hvis du er nødsaget til at medbringe den.


PRÆMIER:

Der er præmier til 1. herre, 1. dame og 1. barn på 3, 5 og 10 km.

Det er vigtigt, at gøre opmærksom på, at det selvfølgelig er bruttotiden, som præmierne fordeles efter. Hvis du har en fornemmelse af, at du har en mulighed for at få en placering - bør du starte i gruppe 1. Præmierne tildeles efter bruttotid og IKKE nettotid.


SÅDAN REGISTRERES DIN TID:

Startnummeret skal bæres synligt foran på din T-shirt, det må ikke bøjes eller bukkes.
Chip: Sluttiden bliver registret automatisk med chip, som sidder bagpå dit startnummer.

 • Brutto tid: Fra startskuddet lyder til du løber i mål.
 • Netto tid: Fra du passerer startstregen, til du løber i mål.
   

REFUNDERING/VIDERESALG AF STARTNUMRE

Deltagelse i løbet sker på eget ansvar. Deltagergebyret refunderes ikke, og kan ikke overføres til året efter. Tilmelding er bindende og tilmeldingsgebyret kan ikke kræves tilbagebetalt. T-shirt fremsendes ikke. 

Det er tilladt at overdrage eller videresælge sit startnummer. Det er dog ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark ifølge "Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer", og derfor tager Aarhus Motion skarpt afstand til dette! Hvis dette forekommer, forbeholder Aarhus Motion sig retten til at annullere startnummeret, og dermed fjerne deltageren fra startlisten. I tilfælde af force majeure kan startgebyret ikke kræves tilbagebetalt.