Slide background

DATE

SATURDAY 20. APR

TIME

KL. 10:00

PLACE

Ree Park Safari

DISTANCE

3 KM, 5 KM & 10 KM

PRAKTISK INFO

Lokation: Ree Park Safari, Stubbe Søvej 15, 8400 Ebeltoft

Distancer: 3, 5 og 10 km. Tilmeldte distancer kan ændres. For ændring af distance, log ind på din profil og find din tilmelding under 'Mine billetter'.
OBS! Hvis du ændre din distance efter d. 15. april, skal du selv være opmærksom på, hvilke startgruppe du er i, da der vil fremgå en anden startgruppe på dit startnummer.

Pris: Voksne kr. 299,- / Børn kr. 199,- (Fra 3-14 år)

Ex. administrationsgebyr kr. 10,- pr. tilmeldt deltager.

 • Familie, venner og bekendte, som ikke skal deltage i løbet, kan besøge parken for en reduceret pris. (Disse billetter kan kun købes gennem et specielt link som udsendes til alle tilmeldte, eller under fanen tilskuer-entré her på siden)

 • Børn fra 0 - 2 år kan deltage gratis med en voksen. (Der medfølger ikke en T-shirt ved gratis tilmeldelse).

*Via din deltagelse i Ree Park Safari Run, donerer du gennem dit tilmeldingsgebyr 60 kr. (voksne) / 40 kr. (børn) til arbejdet med bevarelse af truede dyrearter. Cirka 25 af parkens 80 dyrearter indgår i særlige internationale avlsprogrammer af dyr, der enten har besvær med at yngle i fangeskab eller er udryddelsestruet i naturen. AFHENTNING AF STARTNUMRE

Hvis du er tilmeldt inden søndag d. 14. april, har du mulighed for at afhente dit startnummer og t-shirt hos Aarhus Motion inden løbet.

Tidspunkter for afhentning af startnumre og t-shirts:
Tilmeldt inden søndag d. 14 april:
 

 • Mulighed for at afhente onsdag d. 17. april kl. 14.00-18.00 hos Aarhus Motion, Søren Nymarks Vej 15, 8270 Højbjerg.

Tilmeldt efter søndag d. 15. april:

 • Afhentning på løbsdagen i Ree Park fra kl. 8.30

Vi opfordrer dog til, at startnumre og t-shirts bliver afhentet inden løbet, for at undgå for lang ventetid i udleveringen på løbsdagen.   

OBS!! HUSK at køre i god tid. Vejene ud til Ree Park er meget små, så det kan tage lang tid at komme ud til Safari parken. OMBYTNING AF T-SHIRTS

Vi laver ombytning af T-shirts fra kl. 11.00-12.30 på løbsdagen. I skal bare medbringe jeres T-shirt (ubrugt naturligvis) RUTEN & MAKS GENNEMFØRSELSTID

Ree Park Safari Run er et oplevelsesløb, så det vil adskille sig på nogle områder fra Aarhus Motions øvrige arrangementer. Ruten er ikke DAF opmålt, hvilket betyder at ruterne ikke er nøjagtig 3, 5 eller 10 km. 

Vi opfordrer til, at du nyder din løbetur i Ree Park. Vi opfordrer derfor også til, at man løber/går under selve eventet, og derfor venter med at nyde dyrene til man begiver sig ind i parken, efter løbet.

Da der er mange deltagere til dette arrangement, betyder det at det vil strække sig over en længere tidsperiode. Der vil derfor være en maks gennemførselstid på 3 og 5km der hedder kl. 12.00, og en på 10km der hedder 12.30.

Det er derfor vigtigt, at 3 og 5 km løberne bedes tage hensyn til 10 km løberne, som stadig bevæger sig rundt på ruten i parken, når 3 og 5 km er kommet i mål og efterfølgende begynder at trække ind i parken igen. Der vil være helt fri passage på alle stierne i parken fra kl. 12.30.

 VÆSKEDEPOTER

Der er 2 væskedepoter på dagen.
Et væskedepot for 10km løberne udenfor parken, dette besøges af to omgange. Ved ca. 2,7km og ved ca. 6,5km.
Et væskedepot for alle løbere/walkere inden i parken, ved henholdsvis 8,5km, 3,5km og 1,5km.
 

KLAPVOGNE, BARNEVOGNE MM.

 • 3 km: Ruten foregår inde i Ree Park, hvor stierne og træbroerne er forholdsvis smalle, samtidig med er der mange løbere tilmeldt til arrangementet. Hvis du har planer om at medbringe en klapvogn eller barnevogn er det meget vigtigt, at du hele tiden tager hensyn til bagfrakommende løbere! Hold dig hele tiden i højre side på ruten og samtidig skal du starte allerbagerst i startgruppen.
 • 5 og 10 km: Det vil ikke være muligt at medbringe klapvogne, løbevogne, kørestole mm.


HUNDE

Det er ikke tilladt at medbringen hunde til Ree Park Safari Run, og det er ikke muligt at tage hunde med ind i parken. Ree Park har en 'hundeparkering', hvor din hund kan være i et bur, hvis du er nødsaget til at medbringe den.

 GARDEROBE

Der er garderobe i forbindelse med startnummerudleveringen. Denne er gratis at benytte sig af, hvis man ikke ønsker at opbevare sine ting i bilen eller lign. Være dog opmærksom på at garderoben lukker kl. 12.30, og at tasker der stadig befinder sig i garderoben vil blive taget med hjem til vores kontor.
 
 


OMKLÆDNING OG BAD

Der er ikke mulighed for omklædning eller bad til løbet.


PRÆMIER:

Der er præmier til 1, 2 og 3 plads, for herre, damer og børn.

Det er vigtigt, at gøre opmærksom på, at det selvfølgelig er bruttotiden, som præmierne fordeles efter. Hvis du har en fornemmelse af, at du har en mulighed for at få en placering - bør du starte i gruppe 1/A. Præmier uddeles efter bruttotiden. Det er nr. 1, 2 og 3 over stregen der vinder placeringer.

Kl. 11.00 - Præmieoverrækkelse for 3 og 5 km
Kl. 11.45 - Præmieoverrækkelse for 10 km

*OBS. dette er ca. tidspunkter. Hold dig derfor i nærheden hvis du er præmie modtager.


SÅDAN REGISTRERES DIN TID:

Startnummeret skal bæres synligt foran på din T-shirt, det må ikke bøjes eller bukkes.
Chip: Sluttiden bliver registret automatisk med chip, som sidder bagpå dit startnummer.

 • Brutto tid: Fra startskuddet lyder til du løber i mål.
 • Netto tid: Fra du passerer startstregen, til du løber i mål.
   

REFUNDERING/VIDERESALG AF STARTNUMRE

Deltagelse i løbet sker på eget ansvar. Deltagergebyret refunderes ikke, og kan ikke overføres til året efter. Tilmelding er bindende og tilmeldingsgebyret kan ikke kræves tilbagebetalt. T-shirt fremsendes ikke. 

Det er tilladt at overdrage eller videresælge sit startnummer. Det er dog ikke tilladt at sælge og videresælge billetter til overpris i Danmark ifølge "Lov om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer", og derfor tager Aarhus Motion skarpt afstand til dette! Hvis dette forekommer, forbeholder Aarhus Motion sig retten til at annullere startnummeret, og dermed fjerne deltageren fra startlisten. I tilfælde af force majeure kan startgebyret ikke kræves tilbagebetalt.
 OVERDRAGELSE AF STARTNUMMER/ÆNDRING AF NAVN

Begge løbere skal have en profil på aarhusmotion.dk

Sælger logger ind på sin profil og klikker på profil i øverste højre hjørne og dernæst på 'Mine billetter' i venstre side (under profilbilledet). 

 1. Ud for 'Ree park safari run'-ordren, yderst til højre klikkes på knappen 'Ændringer'. 
 2. Klik på 'Skift ejer' ud for den deltager, du skal overdrage nummeret på.
 3. Tast de krævede informationer ind og klik dernæst på 'Overfør'. - Køber modtager derefter en mail med instrukser og kan derefter logge ind på sin profil og se tilmeldingen under "Mine ordre".