Slide background

DATE

D. 01. JAN - D. 31. JAN

TIME

KL. 06:00

PLACE

LIGE HVOR DU VIL

DISTANCE

25 KM, 50 KM, 75 KM, 100 KM, 150 KM, 200 KM, 250 KM & 300 KM


KICKSTART 2022 MED EN NYTÅRS-CHALLENGE I JANUAR

Er du med på at gi’ den en over nakken i januar og sparke 2022 ordentligt i gang i løbeskoene? Med Nytårs-Challenge har du en god motivation for at komme afsted i løbeskoene, da du hele tiden kan logge dine km.

Løb eller gå 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250 eller 300 km i løbet af årets første måned og blær dig (det’ okay) med den på alle måder helt unikke medalje. Vi sørger nemlig for at både dit navn og det præcise antal km, du har gået eller løbet, kommer til at stå på medaljen. Medaljen er i år som et tilkøb, så du selv kan vælge den til eller fra.


PERSONLIG MEDALJE MED NAVN


Vælg selv om du vil modtage en medalje efter challengen er overstået. Medaljen til Nytårs-Challenge 2022 er en OL-vinder værdig. Udover at være personlig - med navn og det præcise antal km, du har løbet eller gået - så er den miljøvenlig.

Selve medaljen er af træ og båndet af blåt læderbånd. Begge dele er produceret i Danmark og består af 100% bæredygtigt og nedbrydeligt materiale.

Prisen for deltagelse i Nytårs Challenge er 50 kr.
Medaljen koster 65 kr. (plus 29 kr for fragt)GØR DIN CHALLENGE TIL DIT NYTÅRSFORSÆT

Vil du gerne dyrke mere motion? Så er du ikke alene. At dyrke mere motion er et af danskernes mest populære nytårsforsæt. Men hvad skal der til for at det lykkes at overholde et nytårsforsæt? Her er der mange gode råd at hente. Vi har kigget nærmere på nogle af dem:


Dit mål skal gerne være konkret og tidsbestemt
  • Fx løb 50 km i januar

Dit mål skal gerne være realistisk
  • Så tilmeld dig hellere 50 km og blive positiv overrasket over, at du når 65 km end omvendt

Lav gerne aftaler med en ven
  • Du kan deltage i udfordringen med en ven, så kan I holde hinanden op på, at I hver især kommer afsted

Fokuser på resultatet
  • Motion og frisk luft styrker både dit mentale og fysiske helbred, så det er rent win win
 


FØLG MED I, HVORDAN DU SKRIDT FOR SKRIDT NÆRMER DIG DIT MÅL

Når du er tilmeldt udfordringen, får du mulighed for at indtaste dine kilometer på din egen profil, så du løbende kan følge med i, hvor langt du er i forhold til dit mål.

Du kan også følge med i, hvor langt de andre deltagere er nået og se det som en motivation til selv at komme afsted og få nogle kilometer fyldt på.


 1. Tilmeld dig Nytårs-Challenge på aarhusmotion.dk. Du kan vælge mellem målsætningerne løb eller gå 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250 eller 300 km.2. Løb og track dine kilometer på aarhusmotion.dk i hele januar måned. For hver gang du har løbet eller gået en distance, kan du indtaste km. og følge med i, hvor langt du er nået.3. Hvis du har bestilt en medalje, så modtager du den med posten som bevis for den flotte bedrift. Medaljen er personlig med eget navn og antal km. Den vil blive sendt i februar.

 

TRACK DINE LØBE- OG GÅTURE

For at følge med i, hvor langt du er i din challenge, har du mulighed for at tracke, hvor langt du har løbet eller gået. Det er super simpelt!

Her ses et eksempel på en deltager, som har bevæget sig 101 km på en måned fordelt på løb og walk.


 
Nytårs Challenge 2022 - VIRTUELT

Price per participant
Price 50.00 DKK + fee
Fee: 10.00 DKK per participant