Slide background Moesgaard Trail Run 2020

DATE

SUNDAY 04. OCT

TIME

KL. 10:00

PLACE

MOESGAARD MUSEUM

DISTANCE

5 & 10 KM


Saucony’s WeWhoRun Club vil i samarbejde med Aarhus Motion gerne invitere til gratis fortræning mandag d. 28/9 forud for Moesgaard Trail Run. Tilmelding er påkrævet, så vi kan holde styr på antallet af deltagere ift. forsamlingsforbuddet.

Træning bliver niveauinddelt, så alle kan være med til at løbe i de smukke omgivelser. Der er plads til 95 deltagere, således vi ikke overstiger forsamlingsforbuddet.

Vi starter med en god gang coretræning og løber efterfølgende den første, af de to sløjfer (5 km), som man kan løbe til Moesgaard Trail Run. Desuden vil Saucony kort fortælle om sine trailsko og fordelen ved at iføre sig et par trailsko på krævende underlag. 

Til fortræningen har du samtidig mulighed for at afhente dit startnummer og Saucony giver mulighed for at låne et par trailsko på ruten. Der vil altså være en oplagt mulighed for både at få lidt sved på panden, og ikke mindst prøve et par af de lækre Saucony trailsko.
 
Kl. 16.30 

  • Udlevering af startnumre starter
  • Udlån af trailsko starter
Kl. 17.30
  • Velkommen til og opvarmning/coretræning
Kl. 17.40
  • Info om Moesgaard Trail Run ruten med efterfølgende 5 km løb i eget tempo

Tilmeld fortræningVi glæder os til at se en masse løbeglade mennesker, hvor det også bliver muligt at stifte bekendtskab med den hårde strækning på taget af museet.